Antena Meniu Search
x

Femeie împuşcată mortal de propriul fiu, în vârstă de 9 ani. Băiatul nu ar fi fost la prima abatere

O mamă a fost împuşcată mortal chiar de fiul său de numai 9 ani. Băiatul nu ar fi fost la primul semn de agresivitate spun vecinii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.05.2019, 14:03

Femeia a fost împuşcată mortal chair de băieţelul ei
Băiatul nu ar fi fost la primul semn de agresivitate - Facebook/ pauline.boggsfugate

O mamă a fost împuşcată mortal chiar de fiul său de numai 9 ani. Băiatul nu ar fi fost la primul semn de agresivitate spun vecinii.

Pauline Randol a fost împușcată în propria casă. Poliţiştii au declarat că responsabilul pentru teribilul incident este băiatul femeii de doar 9 ani, care, în trecut, a ameninţat că va ucide şi o fetiţă de 8 ani care locuieşte în apropiere.

Bradley Balk a confirmat că băiatul a fost acuzat de crimă. El ar fi apăsat pe trăgaci de două ori, iar una din încercări a fost mortală pentru mama sa. Crima a avut loc în casa acestora din Fawn River Township, din Michigan, SUA. 

Copilul a fost reţinut de poliţie pentru a fi supus evaluărilor psihiatrice la o unitate de stat pentru minori pentru a se determina dacă era în deplinătatea facultăţilor mintale când a recurs la gestul extrem.

Vecina lui Pauline, Alecia Pieronski, a declarat pentru un post local de ştiri că băiatul îi amenințase anterior fiica:"El i-a spus că dorește să aibă un cuțit, să o înjunghie și să o vadă murind în timp ce o priveşte pe mama ei plângând”

Sora băiatului acuzat, Hayley Martin a spus însă că fratele ei nu este „un copil rău”.

Îşi iubea mama, nu vreau ca oamenii să creadă opusul. Nu ştie ce a făcut. Nu înţelege ce se întâmplă acum. El nu înțelege de ce nu poate veni acasă sau orice altceva" a spus Hayley.

"Comunitatea noastră a experimentat un eveniment tragic. Ca un district, scopul nostru este de a oferi sprijin elevilor, personalului și comunității noastre. Suntem limitați în ceea ce putem declara din cauza legilor privind confidențialitatea și natura delicată a acestei tragedii” a declarat, conform Mirror, Arthur Ebert, administratorul şcolii publice Sturgis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Femeie împuşcată mortal de propriul fiu, în vârstă de 9 ani. Băiatul nu ar fi fost la prima abatere