Antena Meniu Search
x

Femeie îngropată de vie până la gât, găsită moartă într-o pădure din Rusia

O femeie neidentificată a fost găsită moartă, îngropată până la gât, într-o pădure din Rusia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.11.2020, 22:30

Crimă
Femeie îngropată de vie până la gât, găsită moartă într-o pădure din Rusia - iStock | Getty Images
  • Femeia a fost găsită de un bărbat care se plimba prin pădure.
  • În buzunar poliţiştii au găsit un lanţ de aur.

Femeia neidentificată, îmbrăcată cu un trening, ar avea în jur de 40 de ani. A fost găsită într-o pădure din afara orașului St Petersburg, Rusia, cu doar capul deasupra solului.

Un bărbat de 36 de ani care se plimba în pădure a descoperit rămășițele macabre, spun polițiștii.

Femeia a fost găsită îngropată până la gât, într-o pădure între Sankt Petersburg și suburbia Yuntolovo, unde locuiesc peste 10.000 de persoane. Purta un trening şi avea un lanţ de aur în buzunar.

Potrivit rapoartelor, femeia ar fi fost îngropată în urmă cu șapte zile și probabil că era în viață la momentul în care a fost adusă acolo şi supusă atrocităţii. Avea mai multe răni minore în zona capului.

Trupul ei a fost trimis pentru autopsie, iar autoritățile așteaptă rezultatele. Cadavrul era situat la 500 de metri de o autostradă care lega orașul de suburbie, potrivit Mirror.

La începutul acestei luni, a avut loc un caz asemănător. O femeie a raportat poliţiei că a fost nevoită să îşi „sape ieşirea” din propriul mormânt, după ce ar fi fost bătută și îngropată de vie de doi indivizi beți.

Nina Rudchenko, în vârstă de 57 de ani, a rămas cu răni îngrozitoare după calvar, inclusiv cu o falcă și un nas rupte.

Rapoartele locale susțin că Nina se afla acasă la ea, în satul Maryanske din Ucraina, când doi frați beți au pătruns în casa ei. Bărbaţii, despre care se crede că ar fi în vârstă de 27 și 30 de ani, au bătut-o cu o bată de baseball și au torturat-o timp de două ore până când a leşinat.

Aceștia ar fi târât-o în toiul nopţii până la cimitirul local și au început să o stropească cu apă peste faţă pentru a-şi reveni. Când și-a recăpătat cunoștința, a fost forţată să-şi sape propriul mormânt, apoi i-au ordonat să se întindă în el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O anchetă a fost demarată de poliţie pentru a identifica victima şi pentru a găsi făptaşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Femeie îngropată de vie până la gât, găsită moartă într-o pădure din Rusia