Antena Meniu Search
x

O femeie își ține iubitul în brațe, după ce l-a înjunghiat. "Iartă-mă! Te rog să nu mori"

Scene înfiorătoare surprinse în Mexic. O femeie a fost filmată în timp ce își ținea iubitul în brațe, rugându-l să nu moară, după ce în prealabil îl înjunghiase cu un cuțit.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 09:22

Bărbat înjunghiat de iubită
Femeia își imploră iubitul să nu moară, după ce l-a tăiat - captură video Youtube

Scene înfiorătoare surprinse în Mexic. O femeie a fost filmată în timp ce își ținea iubitul în brațe, rugându-l să nu moară, după ce în prealabil îl înjunghiase cu un cuțit.

O ceartă conjugală s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Erick Omar, un tânăr de 29 de ani. Furioasă, iubita lui a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în abdomen, cât de adânc a putut. 

Imediat după incident, bărbatul a căzut la pământ, în mijlocul străzii. În imagini se vede cum Sonia, tânăra agresoare de doar 22 de ani, îl îndeamnă să spună adevărul. "El m-a lovit. A vrut să mă omoare. Zi-le adevărul".

La scurt timp, femeia realizează ce a făcut. "Iubire, iartă-mă, te rog să nu mori", îl roagă Sonia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce oamenii se aduna la fața locului, tânăra cuțitară tot repetă că a fost agresată și nu are de gând să-l omoare, doarece îl iubește. La un moment dat, îi vorbește chiar iubitului. "Nu ți-aș face niciodată asta, dar nu ai idee ce mi-ai făcut tu mie", a spus ea. 

Poliția nu mai avea benzină să-l ducă la spital

"Dumnezeu ne este martor", răspunde Erick, cu ultimele puteri. 

Potrivit Mirror Online, o patrulă de poliție a sosit imediat la fața locului, dar nu a făcut mai nimic, pentru că ofițerii nu mai aveau benzină. 

O ambulanță l-a transportat pe bărbat în cele din urmă la spital, unde, în urma unei intervenții chirurgicale, medicii au reușit să-i salveze viața.

Femeia a fost arestată și va ajunge în fața procurorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O femeie își ține iubitul în brațe, după ce l-a înjunghiat. "Iartă-mă! Te rog să nu mori"