Antena Meniu Search
x

Femeie ținută în lanţuri de propriul tată, în Timiş. Bărbatul spune că nu o poate stăpâni

Caz dramatic în comuna Saravle, județul Timiș, acolo unde o femeie de 41 de ani a fost ţinută cu lanțuri la picioare şi închisă în casă de propriul tată. Bărbatul de 80 de ani spune că tânăra este bolnavă psihic şi că nu o poate stăpâni. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.02.2020, 10:28

Zilele trecute, femeia a reuşit să scape şi a ieşit în stradă cu lanţurile încă prinse de picioare
Femeie ținută în lanţuri de propriul tată, în Timiş. Bărbatul spune că nu o poate stăpâni - Profi Media / Imagine ilustrativă
  • Femeia de 41 de ani a fost legată cu lanțuri la picioare de tatăl ei.
  • Bărbatul spune că fiica lui fuge noaptea din casă.

Caz dramatic în comuna Saravle, județul Timiș, acolo unde o femeie de 41 de ani a fost ţinută cu lanțuri la picioare şi închisă în casă de propriul tată. Bărbatul de 80 de ani spune că tânăra este bolnavă psihic şi că nu o poate stăpâni. 

Grozăvia a ieşit la iveală după ce femeia a reuşit să scape şi a ajuns pe stradă cu lanţurile la picioare. Atunci au intervenit vecinii, care au anunţat autorităţile. 

Tânăra a fost dusă la spital, iar poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Tatăl spune că nu îşi poate stăpâni fiica

Bărbatul de 80 de ani a declarat, potrivit stiri.tvr.ro, că, dacă nu este supravegheată, fiica lui fuge noaptea din casă şi poate deveni periculoasă. Atât pentru ea, cât şi pentru cei din jur. 

Spune că femeii i-a purtat de grijă mai ales mama ei, dar aceasta din urmă a murit, aşa că a rămas singur să o îngrijească.

Şi, pentru că nu reuşeşte să o controleze, a ales să o lege.

Trimisă înapoi acasă de medici

Zilele trecute, femeia a reuşit să scape şi a ieşit în stradă cu lanţurile încă prinse de picioare. 

Şocaţi, vecinii au sunat la 112, iar bolnava a fost preluată de un echipaj medical şi dusă la spitalul de psihiatrie din Timişoara.

Medicii au tratat-o, dar, nefiind violentă, autoritățile consideră că nu se impune internarea ei permanentă într-un centru special. Aşa că, femeia a fost predată din nou tatălui octogenar.

"Dacă va fi nevoie şi dacă niciun membru al familiei nu va putea să o sprijine în continuare, atunci va putea fi internată într-unul dintre centrele rezidenţiale pentru persoane adulte cu dizabilităţi", a declarat Smaranda Marcu, purtător de cuvânt al DGASPC Timiş.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie ținută în lanţuri de propriul tată, în Timiş. Bărbatul spune că nu o poate stăpâni