Antena Meniu Search
x

Femeie găsită în stare gravă în pat, păzită de 17 câini, la Bacău

Un apel la 112 făcut de vecinii unei femei din Dărmăneşti, judeţul Bacău, anunţa că femeia nu a mai fost văzută de peste o săptămână şi este posibil să i se fi întâmplat ceva. Poliţiştii au mers să verifice starea femeii şi au găsit-o pe aceasta în stare gravă, dar păzită de 17 câini.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.05.2019, 14:28

Un apel la 112 făcut de vecinii unei femei din Dărmăneşti, judeţul Bacău, anunţa că femeia nu a mai fost văzută de peste o săptămână şi este posibil să i se fi întâmplat ceva.

Poliţiştii au mers să verifice starea femeii şi au găsit-o pe aceasta în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral, întinsă în pat şi păzită de 17 câini.

17 câini îşi păzeau stăpâna care suferise un traumatism cranio-cerebral

O femeie din Dărmănești, despre care vecinii credeau că a murit, a fost găsită în casă în stare gravă, întinsă pe pat, cu traumatism cranio-cerebral, dar păzită de 17 câini, pe care femeia îi avea în grijă.

Ea a putut să spună că nu a mai fost vizitată de nimeni în ultima vreme şi că singurii ei prieteni erau câinii.

Femeia a fost preluată de o ambulanță care a transportat-o la UPU Suceava unde a fost internată cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Polițiștii au solicitat Primăriei Dărmănești să preia câinii fără stăpân găsiți în locuință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Femeie găsită în stare gravă în pat, păzită de 17 câini, la Bacău