Antena Meniu Search
x

Femeie ucisă pe trecere de un şofer care gonea cu mare viteză, la Satu Mare (Video)

O femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa strada Botizului din Satu Mare. Deşi femeia era destul de vizibilă pe trecerea de pietoni, mai mulţi şoferi oprind să treacă, un conducător auto care circula cu viteză pur şi simplu a spulberat-o pe femeie, aruncând-o la câţiva metri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.05.2019, 12:06

Femeie ucisă pe trecere de un şofer care gonea cu mare viteză, la Satu Mare (Video) - presasm.ro

O femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa strada Botizului din Satu Mare. Deşi femeia era destul de vizibilă pe trecerea de pietoni, mai mulţi şoferi oprind să treacă, un conducător auto care circula cu viteză pur şi simplu a spulberat-o pe femeie, aruncând-o la câţiva metri distanţă.

Femeia a decedat în urma impactului.

Bătrână spulberată pe trecerea de pietoni, la Satu Mare

O bătrână în vârstă 78 de ani şi-a găsit sfârşitul pe trecerea de pietoni, spulberată de un şofer grăbit, care a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât îi era permis.

Femeia se afla în plină traversare, iar unii şoferi chiar i-au cedat trecerea, însă un conducător auto nu a mai putut să o evite, din cauza vitezei mari pe care o avea şi a lovit-o în plin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătrâna a fost aruncată la câţiva metri de trecere de pietoni, decedând.

Polițiștii din Satu Mare au demarat cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie ucisă pe trecere de un şofer care gonea cu mare viteză, la Satu Mare (Video)