Antena Meniu Search
x

Trei fete care au bătut şi umilit o copilă de 13 ani, în Târgu Jiu, sunt anchetate de poliţie

Trei fete care au bătut şi umilit o copilă de 13 ani în Târgu Jiu sunt vizate de o anchetă a poliţiei, după ce înregistrarea video a incidentului a apărut pe reţelele de socializare. Menţionăm că imaginile sunt extrem de violente şi nu pot fi prezentate în acest articol.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 06.09.2020, 20:04

Agresoarele care au bătut o fată de 13 ani în Târgu Jiu
Trei fete acuzate că au bătut o copilă de 13 ani din Târgu Jiu sunt vizate de o anchetă a IPJ Gorj - Instagram
  • Două dintre fetele suspectate de agresiune au fost aduse la audieri.
  • Agresoarele au vârstele cuprinse între 12 şi 14 ani.

Ce s-a întâmplat

Autorul postării susţine că imaginile, surprinse într-un spaţiu verde din Târgu Jiu, au fost filmate pe 5 septembrie, dată neconfirmată încă de anchetatori. Fata de 13 ani este lovită în mod repetat de alte tinere.

Martori la incident sunt şi alţi copii, care se amuză şi încurajează de pe margine în timp ce copila e umilită, agresată cu pumnii şi picioarele şi trasă de păr.

Ce spun poliţiştii

Sesizaţi, poliţiştii din Târgu Jiu spun că au identificat trei dintre agresoare. E vorba despre fete cu vârstele între 12 şi 14 ani, care sunt din acest oraş. Două dintre ele au fost aduse la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, unde au venit însoţite de părinţi.

Anchetatorii mai spun că au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Îţi prezentăm integral comunicatul poliţiştilor de la IPJ Gorj:

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicat.

- Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate de corespondentul Observator în Gorj, Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei fete care au bătut şi umilit o copilă de 13 ani, în Târgu Jiu, sunt anchetate de poliţie