Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri

O fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri. Copila a fost filmată de sora mai mare cu câteva momente înainte să se avânte pe tobogan.

London a murit la 10 ani
O fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri - Facebook

O fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri. Copila a fost filmată de sora mai mare cu câteva momente înainte să se avânte pe tobogan.

London, o fetiţă de de 10 ani din Michigan, a murit din cauza unei afecțiuni ascunse a inimii, nedepistată, în timp de cobora pe un tobogan acvatic de 82 de metri. Doctorii au spus că fetița a murit de emoție. Inima sa a intrat într-un ritm anormal, care i-a provocat un stop cardiac, în timp ce era în toboganul acvatic.

Daily Mail prezintă tragicul sfârșit al fetiței povestit chiar de părinții fetiței. London Eisenbeis a așteptat doi ani pentru a se da pe cel mai mare tobogan de apă din orășelul Frankenmuth din Michigan. Acesta este o populară destinație de vacanță din zonă.

Copila nu avea voie să se dea pe tobogan decât după ce ajungea la ănălţimea de 120 de cm şi să coboare pe vârtejul de apă era visul ei. Toboganul are 81 de metri lungime şi o cădere în linie dreaptă de aproximativ 4 etaje, urmată de o buclă de 360 de grade. Coborârea durează 6,9 secunde. În februarie 2018, London a ajuns în cele din urmă la înălțimea de 120 cm. Ea le-a cerut părinților să o ducă la parcul acvatic în timpul weekend-ului.

Cu doar 45 de minute înainte de a se urca pe tobogan, London a înregistrat un videoclip cu sora sa mai mare, Eden. Ea a promis că va publica ulterior un videoclip cu imagini din tobogan. Mama fetiței, Tina, a povestit sfârșită de durere: "London s-a uitat la tatăl ei, a ridicat două degete în sus și a zâmbit, și-a dat drumul pe tobogan de unde a ieșit în stop cardiac."

London a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au descoperit că are o afecțiune rară a inimii. Sindromul QT lung, este o tulburare a ritmului cardiac care poate provoca palpitații ale inimii, leșin, înec sau moarte subită. Tina a spus că fiica ei practica gimnastica și nu a prezentat niciodată simptome.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri