Antena Meniu Search
x

O fetiţă din Buzău s-a răzbunat pe colega de bancă cu poze indecente pe Facebook

O fetiţă de 12 ani, elevă la o şcoală din Buzău, a pus la cale un plan de răzbunare împotriva colegei sale de bancă şi a făcut rost de poze indecente pe care le-a distribuit colegilor din şcoală.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 14.11.2019, 11:24

Fetiţă din Buzău, răzbunare pe colega de bancă cu poze indecente
Fetiţă din Buzău, răzbunare pe colega de bancă cu poze indecente - usc.edu

O fetiţă de 12 ani, elevă la o şcoală din Buzău, a pus la cale un plan de răzbunare împotriva colegei sale de bancă şi a făcut rost de poze indecente pe care le-a distribuit colegilor din şcoală.

Totul a început cu o glumă între cele două eleve din clasa a VI-a de la Şcoala Generală nr. 1 din Buzău.

Una dintre fetiţe şi-a făcut un cont fals de Facebook, pretinzând a fi un băiat, şi a început să vorbească, timp de câteva săptămâni, cu colega ei de bancă.

La un moment dat, eleva i-a cerut colegei sale de bancă să îi trimită poze indecente, iar aceasta s-a conformat şi i-a trimis.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, fata a început să distribuie pozele indecente altor elevi ai şcolii din Buzău, iar totul a ajuns la urechile dirigintei.

Profesoara a anunţat imediat conducerea şcolii, iar aceasta a dispus o anchetă.

"Vorbim despre două fetiţe. Diriginta a aflat de la copiii din clasă, iar aceasta mi-a adus la cunoştinţă. Au fost stabilite deja şedinţe cu psihologul şcolii, cu părinţii, copiii primesc consiliere psihologică pentru a nu fi afectaţi şi mai mult decât sunt deja", a declarat directorul Şcolii nr. 1 din Buzău, Monica Gheorghe.

Având în vedere că gestul elevei de clasa a VI-a reprezintă infracţiunea de pornografie infantilă, motiv pentru care cazul a fost preluat de procurorii DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fetiţă din Buzău s-a răzbunat pe colega de bancă cu poze indecente pe Facebook