Antena Meniu Search
x

Fetița de 3 luni ucisă de un sinucigaș, fusese botezată cu câteva ore înainte să moară, alături de tatăl ei, în Moldova

Fetița de 3 luni ucisă de un sinucigaș, în Moldova, fusese botezată cu câteva ore înainte să moară, alături de tatăl ei. ama bebelușei și un unchi suntgrav răniți, în spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.09.2020, 11:47

Accident mortal
Coșul în care a murit fetița a zburat lângă mașina în care călătorea, cu părinții ei - Jurnal MD
  • Mama bebelușei era și ea în mașină, e în stare gravă la spital.
  • Șoferul vinovat de accident a murit pe loc.

Un bărbat de 28 de ani și fiica sa de numai trei luni au fost uciși, când se întorceau de la ceremonia de botez a copilei. Totul din cauza gestului disperat al unui bărbat de 33 de ani care a decis să-și pună capăt zilelor. După ce s-a certat cu soția, acesta a urcat în mașină și a provocat un accident fatal, scrie nordnews.md.

Șoferul care a provocat accidentul este originar din satul Pelinia, raionul Drochia, însă locuia în Bălți. Astăzi ar fi înplinit 33 de ani.

La bordul celei de-a doua mașini se aflau patru persoane, printre care și un copil de numai trei luni. Aceștia se deplasau de la Briceni spre Chișinău, după ceremonia de încreștinare a bebelușului. 

În urma impactului, fetița, dar și tatăl ei au murit pe loc. Mamacopilei, 27 de ani, și fratele ei de 31 de ani au fost internați la spitalul din Bălți.

Potrivit poliției, tragedia s-a produs după ce șoferul, un bărbat din Bălți, ar fi avut un scandal în familie și, beat fiind, a urcat la volan, izbindu-se în prima mașină care i-a ieșit în cale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Fetița de 3 luni ucisă de un sinucigaș, fusese botezată cu câteva ore înainte să moară, alături de tatăl ei, în Moldova