Antena Meniu Search
x

Mihai Fifor, reacţie din interiorul PSD: "Se încheie una dintre cele mai bune guvernări de după Revoluţie"

Mihai Fifor, secretarul general al Partidului Social Democrat, a oferit joi seara, pe Facebook, o primă reacţie după ce guvernul condus de Viorica Dăncilă a căzut în urma unei moţiuni de cenzură votate masiv în Parlament.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.10.2019, 19:20

Secretarul PSD anunţă măsuri dure de austeritate luate de viitorul guvern
Mihai Fifor anunţă intrarea PSD în opoziţie - Facebook Mihai Fifor

Mihai Fifor, secretarul general al Partidului Social Democrat, a oferit joi seara, pe Facebook, o primă reacţie după ce guvernul condus de Viorica Dăncilă a căzut în urma unei moţiuni de cenzură votate masiv în Parlament.

Fifor a precizat, printre altele, că "se încheie una dintre cele mai bune guvernări pe care România le-a avut după Revoluţie".

Fifor anunţă şi ceea ce se anticipa, respectiv că "PSD merge în opoziţie".

Liderul PSD se teme că "vine o adunătură de partide care ne-a înjurat trei ani în continuu pentru că am majorat prea mult pensiile şi salariile şi am scăzut prea mult taxele. Vorbim deja despre o altă viziune care nu mai pune omul în centrul atenţie".

Fifor este convins că "vor fi luate măsuri crunte de austeritate. Oamenii ăştia vor încălca tot ceea ce ne cereau nouă să nu facem. Vor modifica legile justiţiei, vor numi politic procurorii, vor decapita parchete sau le vor desfiinta cu totul, vor creşte preţul la utilităţi, vor anula creşterile de venituri, iar mulţi dintre voi îşi vor pierde locurile de muncă".

Iar scenariul apocaliptic al lui Fifor continuă: "Nu vor mai fi măsuri protecționiste pentru economia națională, pentru fermierii români, pentru antreprenorii noștri.

Cei care vin acum la guvernare spun că o astfel de abordare este naționalistă și anti-europeană. Dar mai avem o șansă să oprim tăvălugul austerității care vine peste noi. Votul din noiembrie.

Puteți trimite la Cotroceni un nou președinte care să sprijine un guvern pentru continuarea măsurilor sociale pe care le-am început și pentru aplicarea calendarului de majorări de venituri pe care, altfel, le veți pierde.

Aveți un vot care poate însemna enorm pentru viața familiilor voastre în următorii 4-5 ani. Depinde de voi cum il veți folosi!

Noi, cei din PSD, ne vom regrupa și vom fi din nou în prima linie ca să luptăm cu adevărat pentru fiecare român, așa cum am făcut-o de fiecare dată.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o!

Multumesc colegilor senatori si deputati pentru modul in care au dus lupta de azi...din pacate, tradarea si-a facut din nou loc intre noi.

Dar, mergem mai departe. Pentru romani si pentru Romania".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Mihai Fifor, reacţie din interiorul PSD: "Se încheie una dintre cele mai bune guvernări de după Revoluţie"