Antena Meniu Search
x

Filme 2018. Deadpool 2 cu Ryan Reynolds, debut de 15 milioane de dolari în SUA. Când e premiera în România

Filme 2018. Deadpool 2, cu Ryan Reynolds în rol principal, a generat în avanpremieră încasări de peste 15 milioane de dolari în Statele Unite.

Deadpool 2 cu Ryan Reynolds - Hepta

Filme 2018. Deadpool 2, cu Ryan Reynolds în rol principal, a generat în avanpremieră încasări de peste 15 milioane de dolari în Statele Unite.

Aceasta este cea mai bună noapte de avanpremieră, depăşind pe cea a filmului horror „It”, care a generat încasări de 13,5 milioane de dolari.

Este aşteptat ca filmul 20th Century Fox să genereze, în weekendul de debut în SUA, peste 130 de milioane de dolari, scrie Deadline.

Deadpool 2 este bazat pe povestea eroului Marvel. În urmă cu mai mulţi ani, când Marvel a vândut drepturile pentru adaptarea cinematografică a romanelor sale grafice, Fox a cumpărat „X-Men”, „Deadpool”, „Cable”, „Gambit” şi „The Fantastic Four”, între altele.

Din distribuţia celui de-al doilea film al seriei mai fac parte parte Josh Brolin (Cable), Zazie Beetz (Domino) şi Black Tom Cassidy.

Filmul are premiera în România vineri.

Deadpool, lansat în februarie 2016, regizat de Tim Miller, a fost un proiect pe care actorul Ryan Reynolds s-a încăpăţânat să îl realizeze. El a petrecut mai mulţi ani pentru a duce la bun sfârşit această producţie.

Filmul prezintă povestea unui personaj din universul Marvel. Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile, care vin şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic înfricoşător.

Producţia s-a dovedit a fi un succes de box office, dar şi de critică, primind numeroase nominalizări şi premii. Deadpool a fost, de asemenea, cel mai piratat film al anului 2016.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Filme 2018. Deadpool 2 cu Ryan Reynolds, debut de 15 milioane de dolari în SUA. Când e premiera în România