Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea a deschis secţia de votare de la Colegiul Griviţa

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost una dintre primele persoane care a votat, duminică dimineaţa, la Colegiul Griviţa, din Bucureşti.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.11.2019, 07:18

Firea a votat la Colegiul Griviţa, din Bucureşti
Gabriela Firea a ţinut să voteze cât mai repede la alegerile prezidenţiale - Hepta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost una dintre primele persoane care a votat, duminică dimineaţa, la Colegiul Griviţa, din Bucureşti.

Firea şi-a exprimat votul pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a precizat că "am votat pentru o Românie în care toţi românii să fie respectaţi".

Gabriela Firea a precizat, de asemenea, că a votat la Colegiul Griviţa pe listă permanenţă, ea având oficial domiciliul pe o stradă aferentă secţie respective de votare.

În legătură cu viitorul preşedinte al României, primarul Capitalei a anunţat că "avem nevoie de un dialog direct cu toţi cetăţenii României şi multă atenţie acordată problemelor acestora. Am votat împotriva intenţiilor de austeritate. România nu mai are nevoie de curbe de sacrificiu. Consider că economia este la un stadiu bun şi avem nevoie măcar de menţinerea realizărilor de până acum. Ne trebuie oameni care se gândesc la binele românilor şi care acţionează în acest sens".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea a deschis secţia de votare de la Colegiul Griviţa