Antena Meniu Search
x

Fiul adolescent al unei judecătoare din Pitești și-a tăiat prietenii, după ce s-a certat cu ei

Fiul adolescent al unei judecătoare din Pitești și-a tăiat prietenii, după ce s-a certat cu ei. Poliția l-a reținut pentru 24 de ore pe băiatul de 16 ani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.09.2020, 14:34

Pitești
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Adolescentul a fost reținut și acuzat de loviri și alte violențe.
  • Fiul judecătoarei a rănit cu un cuțit doi prieteni.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reţinut de poliţiştii din Piteşti după ce a rănit alţi doi minori, suspectul urmând să fie prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

"În ziua de 10 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni. Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive", precizează IPJ Argeş.

Adolescentul este fiul unei cunoscute judecătoare din Pitești, scrie presa locală. El și-a tăiat prietenii, după ce s-ar fi certat cu aceștia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fiul adolescent al unei judecătoare din Pitești și-a tăiat prietenii, după ce s-a certat cu ei