Antena Meniu Search
x

Să știi de ce să te ferești! FIXAȚII și OBSESII în funcție de ZODIE!

Nu există om care să nu aibă fixuri ori obsesii. Unele sunt recunoscute și asumate, altele sunt semnalate de apropiați și niciodată acceptate

Nu există om care să nu aibă fixuri ori obsesii. Unele sunt recunoscute și asumate, altele sunt semnalate de apropiați și niciodată acceptate

BERBEC

Berbecul nu e genul de om care să se cantoneze în șabloane. Are, însă, două-trei fixuri: trăiește cu senzația că lucrurile nu merg suficient de repede și că nu-i ajunge timpul și, bineînțeles, știe întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalți.

TAUR

Se atașează extrem de mult de lucruri, persoane și idei, încât ajunge, inevitabil, la fixații. Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. Nu gândesc decât în termeni ca bani, case, mașini, haine și bijuterii. Nu are flexibilitate și nici capacitatea de a nuanța.

GEMENI

Gemenii, sunt cei mai lipsiți de obsesii și de manii. Bineînțeles că au și ei micile lor ciudățenii, dar, în general, nu sunt deranjante. Se mai supără uneori, însă le trece repede.

RAC

Nevoia de securitate îi determină aproape toate acțiunile. Ajung să facă fixații pentru tradiții, amintiri sau obiecte vechi. Așa ia naștere obsesia pentru casă, familie și copii. Bărbat sau femeie, Racul face frecvent o fixație pentru unul sau altul dintre părinți.

LEU

Leul are o mare fixație: propria-i persoană. Obsedat să placă, să fie remarcat, admirat, apreciat sau lăudat, Leul suferă de "obsesia scenei". Are nevoie de aplauze și de complimente, vrea poziție socială, renume, diplome și decorații.

FECIOARĂ

Fecioara s-ar mai putea numi și "zodia micilor maniaci". Ar vrea ca totul să fie perfect și îți scoate ochii pentru orice fleac. Apoi ține socoteală până la ultimul șfanț. Adună mereu, colecționează, stochează.

BALANȚĂ

La origine se află "mania echității"; încearcă mereu să analizeze diferitele aspecte ale unei situații pentru a fi sigură că face alegerea justă. Uneori e cuprinsă de o ciudată manie a contradicției, susținând o opinie adversă.

SCORPION

Scorpionul deține supremația. Este cel mai frământat și suspicios semn din zodiac. Are mania secretelor, îi place să manipuleze lumea, e gelos, ușor paranoic, obsedat sexual, distructiv și autodistructiv.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul e un adaptabil care nu prea face fixații. Suferă de "sindromul supraevaluării", care îi poate strica planurile de "respectabilitate". Îi e greu să-și recunoască limitele și se bagă în situații care-i depășesc posibilitățile.

CAPRICORN

Capricornul are multe complexe, dar le ascunde cu diplomație. Obsesia lui primordială este aceea de a deține controlul. Convins că are mereu dreptate, se consideră dator să dea sfaturi și îndrumări. Poate recurge la strategii subtile și chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul e plin de contradicții și paradoxuri. E un revoluționar cu tendințe tiranice. Este vizionar și utopic, altruist și egoist. Cu toate că nu ezită să spună exact ce gândește, se întâmplă deseori să facă tocmai pe dos față de ceea ce spune altora.

PEȘTI

Ei știu că realitatea nu e niciodată una singură, ci că are foarte multe fațete. Peștii sunt plini de toane și de mici manii inofensive. Chiar dacă suferă, sunt gata să ierte și au o imensă capacitate de iubire și devotament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Să știi de ce să te ferești! FIXAȚII și OBSESII în funcție de ZODIE!