Antena Meniu Search
x

Alertă de dispariţie a unui român din Londra. Ambasada României a notificat autorităţile britanice

Familia unui tânăr din Satu Mare care munceşte în Londra a publicat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul oricui îl cunoaşte, pentru a lua legătura cu el, tânărul fiind de negăsit de 10 zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.02.2020, 20:56

Un român este căutat de familie, în Anglia
Florin Lăcătuş ar fi dispărut în Londra - Observator.tv
  • Roman disparut în Londra
  • Familia nu mai poate lua legătura cu Florin Lăcătuş de 10 zile

Familia unui tânăr din Satu Mare care munceşte în Londra a publicat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul oricui îl cunoaşte, pentru a lua legătura cu el, tânărul fiind de negăsit de 10 zile.

Ambasada României la Londra a reacţionat şi precizează că a efectuat demersuri pe lângă autorităţile britanice în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare, însă până la acest moment, autorităţile locale nu au notificat ambasada cu privire la presupusa dispariţie a unui cetăţean român, iar la nivelul misiunii diplomatice nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest incident.

Un român din Londra ar fi dispărut de 10 zile fără urmă

Florin Lăcătuş este din Satu Mare, lucrează asistent medical la "Oxford Heart Centre" şi studiază medicina la "King's College" din Londra. Familia sa este foarte îngrijorată, pentru că de 10 zile nimeni nu mai ştie nimic despre el. Mama sa a postat un mesaj pe Facebook în care roagă toţi cunoscuţii să o ajute să ia legătura cu el.

"Dragilor, nu va puteți închipui cât de importantă este orice informație despre el Va rugăm pe toți cei care îl cunoașteți sa distribuiti postarea mea, și împreuna sa îl găsim! A dispărut din data de 01.02.2020, dacă cineva are conversații sau poze cu el mai recente, va rog sa îmi scrieți in privat", se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Ministerul Afacerilor Externe a luat legătura cu autorităţile britanice

"Ambasada României la Londra a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la situaţia semnalată. Până la acest moment, autorităţile locale nu au notificat ambasada cu privire la presupusa dispariţie a unui cetăţean român, iar la nivelul misiunii diplomatice nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest incident. MAE precizează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României la Londra: +44 20 76027328; +44 20 7602 9833; +44 20 7603 6694; +44 20 76025193; +44 20 7603 0572; +44 20 7602 2065, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al misiunii diplomatice: +44 7738716335", se arată într-o informare oficială a Ambasadei României la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Alertă de dispariţie a unui român din Londra. Ambasada României a notificat autorităţile britanice