Antena Meniu Search
x

Focuri de armă, la Constanţa: Trei suspecţi de furt au fost prinşi de poliţişti după o urmărire în trafic

Trei persoane suspectate de furt în municipiul Constanţa, au fost prinse,după ce au fost urmărite în trafic de poliţişti, care au tras trei focuri de armă

Trei persoane suspectate că au furat o tabletă şi un aparat foto dintr-un autoturism, în municipiul Constanţa, au fost prinse,după ce au fost urmărite în trafic de poliţişti, care au tras trei focuri de armă de avertisment.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au prins în flagrant, marţi dimineaţă, doi bărbaţi şi o femeie care furau bunuri dintr-un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.

Cei trei au fugit cu un autoturism, iar poliţiştii i-au prins după o urmărire în trafic şi după ce au tras trei focuri de armă în plan vertical.

În autoturismul folosit de cei trei suspecţi, oamenii legii au găsit o tabletă electronică şi un aparat foto care ar fi fost furate din autoturismul victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Focuri de armă, la Constanţa: Trei suspecţi de furt au fost prinşi de poliţişti după o urmărire în trafic