Antena Meniu Search
x

Focuri de armă lângă Casa Albă, la Washington. Un mort şi mai mulţi răniţi

O persoană a fost ucisă şi alte cinci rănite, într-un schimb de focuri care a avut loc joi noaptea pe străzile din Washington DC, nu departe de Casa Albă, a anunţat poliţia, transmite Reuters.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.09.2019, 08:34

Focuri de armă la Washington
Focuri de armă lângă Casa Albă, la Washington. Un mort şi mai mulţi răniţi - Twitter

O persoană a fost ucisă şi alte cinci rănite, într-un schimb de focuri care a avut loc joi noaptea pe străzile din Washington DC, nu departe de Casa Albă, a anunţat poliţia, transmite Reuters.

Poliţia nu a prins vreun suspect şi nu cunoaşte motivele schimbului de focuri, a declarat comandantul Poliţiei Metropolitane, Stuart Emerman.

“Detectivii intervievează martorii şi analizează camerele de supraveghere”, a spus Emerman.

Dintre cele cinci victime rănite, două sunt în stare critică, iar alte răni variază între grave şi minore, dar toţi răniţii vor supravieţui, a adăugat Emerman. Acesta a spus că toate victimele sunt adulte.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Împuşcăturile au început joi seara, aproximativ la ora 10 p.m., în cartierul Columbia Heights, la circa două mile (trei kilometri) de Casa Albă, şi au avut loc în curtea unei clădiri de apartamente, potrivit poliţiei.

Postul de televiziune WJLA-TV, afiliat la ABC, a publicat imagini pe Twitter cu ambulanţele care transportau victimele de la faţa locului şi a relatat că a existat o reacţie masivă a poliţiei la intersecţia dintre 14th Street şi Columbia Road.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Focuri de armă lângă Casa Albă, la Washington. Un mort şi mai mulţi răniţi