Antena Meniu Search
x

Fost comandant în Poliţia Dej, reţinut după ce şi-a bătut şi ameninţat soţia cu 30 de ani mai tânără

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Dej, fost poliţist, a ajuns ieri în arestul poliţiei după şi-a aagresat, hărţuit şi ameninţat soţia cu 30 de ani mai tânără.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.11.2019, 15:29

Fost comandant în Poliţia Dej, reţinut după ce şi-a bătut şi ameninţat soţia cu 30 de ani mai tânără - Hepta

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Dej, fost poliţist, a ajuns ieri în arestul poliţiei după şi-a aagresat, hărţuit şi ameninţat soţia cu 30 de ani mai tânără.

Problemele celor doi soţi au apărut în momentul în care tânăra a intentat divorţ.

Bărbatul nu a acceptat despărţirea, astfel că a devenit violent.

Pe tot parcursul procesului de divorţ, fostul poliţist a încercat să-şi convingă soţia să se întoarcă la el, însă fără succes. Aşa că a început s-o ameninţe, atât verbal cât şi prin intermediul mesajelor pe telefon. Bărbatul ar fi mers chiar şi la locul de muncă al femeii, unde i-ar fi vandalizat maşina şi i-ar fi scris pe zidurile imobilului mesaje ofensatoare.

Fost comandant în Poliţia Dej, reţinut după ce şi-a bătut soţia cu 30 de ani mai tânără

Însă, totul a culminat săptămâna trecută, atunci când, în timp ce femeia se afla într-un cabinet medical, bărbatul a intrat peste ea şi a agresat-o fizic. de faţă cu fiul acestora.

Tânăra a făcut din nou plângere la poliţie, iar în urma probatoriului administrat, oamenii legii din Dej l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru hărţuire şi violenţă în familie.

Omul nu recunoaşte ca este autorul faptelor de agresiune, însă bărbatul ar fi fost filmat de camerele de supraveghere, iar imaginile îl contrazic, scrie dejeanul.ro

Astăzi, el va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Bărbatul a fost comandant în Poliţia Dej până în 1997, când s-a pensionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fost comandant în Poliţia Dej, reţinut după ce şi-a bătut şi ameninţat soţia cu 30 de ani mai tânără