Antena Meniu Search
x

Închisoare cu executare pentru doi fotbalişti din naţionala Rusiei

Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, doi fotbalişti cu multe selecţii în naţionala Rusiei, au fost condamnaţi, miercuri, la închisoare cu executare, după ce au bătut doi bărbaţi în octombrie anul trecut.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.05.2019, 19:02

Fotbaliştii au fost găsiţi vinovaţi de comiterea unor acte de huliganism
Kokorin (stânga, tricou galben) şi Mamaev (dreapta în spate) au fost condamnaţi la închisoare cu executare - Hepta

Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, doi fotbalişti cu multe selecţii în naţionala Rusiei, au fost condamnaţi, miercuri, la închisoare cu executare, după ce au bătut doi bărbaţi în octombrie anul trecut.

Conform BBC Online, deşi cei doi joacă la echipe diferite, Kokorin la Zenit St. Petersburg, iar Mamaev la FC Krasnodar, asta nu îi împiedică să fie buni prieteni.

Deşi joacă la echipe diferite, cei doi fotbalişti condamnaţi sunt buni prieteni

Iar în octombrie anul trecut, după meciul direct dintre două formaţii, jucat la St. Petersburg, Kokorin şi Mamaev au plecat împreună la Moscova, pentru a petrece o noapte plină de alcool.

Pe acelaşi subiect

Pe acest fond, cei doi fotbalişti au fost implicaţi în mai multe scandaluri. Mai întâi, alături de alţi prieteni, au bătut măr şoferul unei prezentatoare tv.

Bărbatul s-a ales cu leziuni la nivel cranian, fractură de piramidă nazală şi numeroase contuzii la nivelul feţei, fiind lovit de multe ori cu pumnii.

Ulterior, spre finalul petrecerii, Mamaev şi Kokorin au bătut crunt un oficial al Guvernului, lucru care le-a pus capac.

Fotbaliştii condamnaţi rămân după gratii cel puţin până spre sfârşitul acestui an

Mai mult, fotbaliştii i-au adresat acestuia şi înjurături cu caracter rasist, victima fiind de origine coreană.

Kokorin şi Mamaev au fost arestaţi în decembrie anul trecut. Procesul celor doi a început în urmă cu o lună. Doar atât le-a luat judecătorilor să îi şi condamne la închisoare cu executare.

Deşi au început să plângă în faţa magistraţilor şi le-au transmis acestora să nu îi condamne la închisoare că le vor distruge cariera, Kokorin şi Mamaev nu au scăpat.

Mijlocaşul lui FC Krasnodar a fost condamnat la 17 luni de închisoare şi va rămâne după gratii cel puţin până în noiembrie 2019. Atacantul lui Zenit St. Petersburg a fost condamnat la 18 luni de închisoare şi nu va putea fi eliberat condiţionat înainte de luna decembrie a acestui an.

Fotbaliştii condamnaţi au multe selecţii în naţionala Rusiei

Judecătorii nu au ţinut cont de statutul fotbaliştilor. Mamaev, 30 de ani, a evoluat pentru Torpedo Moscova, ŢSKA Moscova şi FC Krasnodar şi are 15 selecţii în naţionala Rusiei.

Kokorin, 28 de ani, a jucat la Dinamo Moscova, Anji Makhachkala şi Zenit St. Petersburg şi are 48 de selecţii şi 12 goluri în naţionala Rusiei.

Cei doi au făcut parte din lotul Rusiei la Campionatul European din 2016, când Rusia a fost eliminată încă din faza grupelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Închisoare cu executare pentru doi fotbalişti din naţionala Rusiei