Antena Meniu Search
x

Fotbalul european de top revine in weekend. Vezi ce meciuri tari ne asteapta!

Dupa aproape doua saptamani de pauza in campionatele puternice ale fotbalului european, perioada in care au fost in centrul atentiei echipele nationale, actiunea revine weekendul acesta, asteptandu-ne cateva meciuri de cea mai buna calitate pe continent.

de Redactia Observator

la 28.03.2019, 12:10

- premiereleague.com

Dupa aproape doua saptamani de pauza in campionatele puternice ale fotbalului european, perioada in care au fost in centrul atentiei echipele nationale, actiunea revine weekendul acesta, asteptandu-ne cateva meciuri de cea mai buna calitate pe continent.

Vorbim de meciuri cu miza, la mare cautare si pentru cei interesati de ponturi la pariuri sportive, dornici de ceva adrenalina in plus la final de saptamana.

Lupta stransa la titlu in Anglia si Germania

Incepem cu cea mai urmarita competitie interna si anume campionatul Angliei, acolo unde avem o lupta stransa pentru titlu, dar la fel de interesanta este si batalia pentru locurile 3-4, ultimele care asigura prezenta in UEFA Champions League sezonul viitor. Sambata vom vedea la treaba cele doua echipe din Manchester, ambele luptand pentru propriile obiective. Cei de la City au nevoie de trei puncte cu orice pret in deplasarea din capitala contra lui Fulham, in timp ce Manchester United a inregistrat etapa trecuta primul esec din campionat sub comanda lui Solskjaer, asa ca nu-si permite inca un pas gresit, mai ales ca a ramas la doua puncte in spatele pozitiei a patra. Duminica este insa programat derby-ul etapei, pe Anfield Road, cu Liverpool cautand trei puncte cruciale in cursa pentru titlu, iar Tottenham incercand sa obtina macar un egal care sa o mentina printre favoritele la locurile de Champions League.

La fel de interesanta se anunta si etapa cu numarul 27 din Bundesliga, iar capetele de afis ale acestei runde vor fi cu siguranta meciurile lui Bayern si Dortmund, echipe care merg umar la umar in cursa pentru titlu, doar golaverajul despartindu-le momentan. Dortmund are meci greu acasa in fata lui Wolfsburg, echipa imprevizibila, capabila sa castige contra oricui, dar totodata poate pierde in mod incredibil cu 0-6, cum s-a intamplat saptamanile trecute contra lui Bayern Munchen. Bavarezii vor avea meci pe terenul lui Freiburg, echipa aflata pe locul 11, in a doua jumatate a clasamentului, iar in aceste conditii cele trei puncte sunt singura optiune pentru Lewandowski si colegii sai.

Actiune interesanta in Liga 1 si Liga 2 din Romania

Fotbalul romanesc ne propune cateva meciuri de urmarit weekendul acesta, fie ca vorbim de Liga 1, fie ca vorbim de esalonul secund. Lupta la titlu se anunta mai interesanta ca niciodata in ultimii ani, iar CFR Cluj primeste vizita Astrei sambata seara, echipa criticata foarte dur dupa meciul modest facut in fata lui FCSB. Atractia principala a etapei va fi insa confruntarea dintre FCSB si Universitatea Craiova, programata duminica la ora 20:30, confruntare ce poate cantari destul de mult in cursa pentru titlu sau chiar si pentru pozitia secunda. Continuand cu fotbalul romanesc din acest weekend, avem pe lista si duelul din liga secunda dintre doua echipe de mare traditie, Petrolul Ploiesti si Universitatea Cluj, ambele continuandu-si drumul catre promovare.

Doua derby-uri weekendul acesta in La Liga

Campionatul din Spania pare sa aiba o castigatoare clara si in aceasta stagiune, Barcelona distantandu-se deja la zece puncte fata de locul secund. Chiar si asa, un derby catalan intre Barcelona si Espanyol va fi mereu de interes, iar meciul de sambata aceasta nu poate lipsi de pe lista noastra. Un alt duel care merita atentie etapa aceasta in La Liga este cel programat duminica pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan intre Sevilla si Valencia, vecine de clasament care spera sa obtina un loc de Champions League si in aceasta stagiune.

Desi nu poate fi pus in categoria marilor campionate ale Europei, ne-a atras atentia si un meci din Jupiler League, acolo unde Genk, liderul la zi, va primi vizita lui Anderlecht. Vorbim de prima etapa din play-off, iar titlul se joaca in continuare, fiind cel putin patru formatii in aceasta lupta. Meciul este programat sambata seara la ora 21:30.

Cu cat se apropie mai mult finalul sezonului, cu atat meciurile devin mai interesante, iar in Aprilie vom avea parte si de spectacolul promis de sferturile UEFA Champions League si Europa League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Fotbalul european de top revine in weekend. Vezi ce meciuri tari ne asteapta!