Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Alba și-a pus fratele minor să-i ucidă rivalul în dragoste, ca să nu facă el pușcărie

Doi fraţi din Alba au ajuns în pușcărie, respectiv într-un centru educativ, după ce au plănuit să-i ia viața unui alt tânăr, din cauza geloziei. Fratele mai mare l-a pus pe fratele mai mic să-l înjunghie pe un tânăr, ca să nu facă el pușcărie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.01.2019, 13:18

Doi frați în pușcărie, după ce fratele cel mare l-a pus pe cel mic să ucidă un tânăr

Doi fraţi din Alba au ajuns în pușcărie, respectiv într-un centru educativ, după ce au plănuit să-i ia viața unui alt tânăr, din cauza geloziei.

Fratele mai mare l-a pus pe fratele mai mic să-l înjunghie pe un tânăr, ca să nu facă el pușcărie.

Minorul l-a înjunghiat pe tânăr, la rugămintea fratelui mai mare

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat şi reţinut pe un bărbat, de 31 de ani şi pe un minor în vârstă de 17 ani, ambii din Cetatea de Baltă, posesori ai unor mandate de executare a pedepselor, emise de Tribunalul Alba.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la tentativă de omor, iar minorul a fost condamnat la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de un an şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, iar minorul în Centrul Educativ Buziaş, pentru executarea pedepselor.

O tânără și gelozia ar sta la baza atacului

Presa locală precizează că cei doi sunt fraţi şi l-au atacat pe un bărbat, după o ceartă în legătură cu o tânără.

Adolescentul de 17 ani l-a lovit cu un cuţit, instigat de fratele său. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au reușit să-i salveze viața, informează alba24.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Alba și-a pus fratele minor să-i ucidă rivalul în dragoste, ca să nu facă el pușcărie