Antena Meniu Search
x

Fugarul britanic prins la Cluj, pus oficial sub acuzare pentru crimă (Video)

Britanicul Shane O’Brien, prins la Cluj în 23 martie, în timp ce era căutat cu mandat de arestare pentru crimă în toată Europa, a fost acuzat oficial pentru uciderea unui tânăr, în 2015. 

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 13:23

Fugarul britanic prins la Cluj, pus oficial sub acuzare pentru crimă

Britanicul Shane O’Brien, prins la Cluj în 23 martie, în timp ce era căutat cu mandat de arestare pentru crimă în toată Europa, a fost acuzat oficial pentru uciderea unui tânăr, în 2015. 

Tânărul de 31 de ani, extrădat în Marea Britanie, a fost acuzat vineri de autorităţile din Regat de uciderea lui Josh Hanson, în 2015.

O’Brien l-a înjunghiat pe tânărul de 21 de ani în gât, într-un bar. Josh Hanson a murit pe loc.

Shane O’Brien a fost prins luna trecută pe o stradă din Cluj şi vineri a fost extrădat.

Criminalul britanic Shane O’Brien, prins la Cluj

Shane O’Brien, un tânăr în vârstă de 31 de ani, cu mandat european de arestare şi căutat pentru crimă, a fost capturat de poliţiştii români pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca.

Asupra sa au fost descoperite acte de identitate false.

"La data de 23 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul Investigaţii Criminale, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au reuşit prinderea unui bărbat, căutat de autorităţile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare", anunţa atunci poliţia.

Momentul arestării a fost filmat.

Pentru prinderea fugarului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

În 24 martie, O’Brien a fost transportat sub pază strictă la Curtea de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare şi luarea măsurilor care se impun, în vederea extrădării către Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fugarul britanic prins la Cluj, pus oficial sub acuzare pentru crimă (Video)