Antena Meniu Search
x

Un angajat al Serviciului de Ambulanță din Zimnicea ar fi furat măști, mănuși și dezinfectant din gestiune (Video)

După dosarul penal de la Pitești, care îl privea pe un angajat din spital, care ar fi furat mai multe echipamente de protecție, un alt caz a intrat în atenția Poliției.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.03.2020, 18:06

- observator.tv

După dosarul penal de la Pitești, pe numele unui un angajat din spital, care ar fi furat mai multe echipamente de protecție, un alt caz a intrat în atenția Poliției.

Se pare că unul sau mai mulți angajați ai Serviciului de Ambulanță Teleorman - Substația Zimnicea și-ar fi însușit materiale dezinfectante și de protecție din gestiunea instituției la care sunt angajați.

"La acest moment, la nivelul Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice Teleorman se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fals intelectual și uz de fals, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale", informează IPJ Teleorman.

Potrivit ziarulteleormanul.ro, polițiștii ar fi găsit un fișet plin cu echipamente de protecție și dezinfectanți, pe care angajatul avea intenția să le scoată din instituție și să le valorifice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un angajat al Serviciului de Ambulanță din Zimnicea ar fi furat măști, mănuși și dezinfectant din gestiune (Video)