Antena Meniu Search
x

Peste 125 de morți și 200 de răniți, după furtuna de praf din India (Video)

Cel puţin 125 de persoane au murit și peste 200 au fost rănite în nordul Indiei, după ce o furtună de praf s-a iscat și a lovit din senin cu o forță teribilă. Rafale de vânt de până la 130 de kilometri pe oră au semănat moarte în Uttar Pradesh şi Rajasthan.

Peste 125 de morți și 200 de răniți, după furtuna de praf din India (Video)
Peste 125 de morți și 200 de răniți, după furtuna de praf din India (Video)

Cel puţin 125 de persoane au murit și peste 200 au fost rănite în nordul Indiei, după ce o furtună de praf s-a iscat și a lovit din senin cu o forță teribilă.

Rafale de vânt de până la 130 de kilometri pe oră au cauzat moartea a peste 125 de persoane în Uttar Pradesh şi Rajasthan, au precizat reprezentanţi ai autorităţilor.

Cea mai mare parte a morţilor a fost atribuită căderii unor arbori, stâlpi electrici şi ziduri, diborâte de rafalele de vânt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Furtuni asemănătoare au loc anual în India, încă aceasta este una dintre cele mai sângeroase din ultimele decenii.

Bilanţul ar putea să crească, în contextul în care salvatori căutau în continuare între dărâmături.

Proprietarul unui hotel din Alwar, în nordul Rajasthanului, Shivam Lohia a fost nevoit să-şi abandoneze maşina în drum şi să fugă pentru a-şi salva viaţa, după ce aproape că a fost luat pe sus de vânt.

”Nu am văzut o furtună atât de devastatoare de cel puţin 25 de ani. Tuturor le-a fost frică şi au încercat să se adăpostească, în timp ce arbori şi case erau luate pe sus. A fost un coşmar”, a declarat Lohia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Peste 125 de morți și 200 de răniți, după furtuna de praf din India (Video)