Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea anunță că depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan

Gabriela Firea a anunțat că va depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan, ca răspuns la afirmațiile făcute sâmbătă de europarlamentarul PNL.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 18.01.2020, 16:10

Gabriela Firea într-o declarație de presă
Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că face plângere pe numele lui Rareș Bogdan - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gabriela Firea a anunțat că va depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan, ca răspuns la afirmațiile făcute sâmbătă de europarlamentarul PNL.

Primarul Bucureștiului a făcut anunțul într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anunțul vine după ce, tot sâmbătă, Rareș Bogdan, într-o declarație pentru Mediafax a respins propunerea unui guvern de uniune națională, înaintată de liderul PSD Marcel Ciolacu, spunând: ”Nu guvernăm cu hoții”.

Rareș Bogdan a mai susținut că PNL nu va guverna ”cu cei care au atacat statul de drept și au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană și SUA și care până la această ora nu au recunoscut că au greșit”.

El a enumerat și numele unor membri PSD: ”Nu suntem dispuși să stăm alături de Oprișan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguța, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene”, a afirmat Rareș Bogdan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea anunță că depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan