Antena Meniu Search
x

5 gadgeturi de strecurat în bagajul de vacanță

Ai găsit o ofertă de vacanță de nerefuzat și tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți faci bagajul? Ia cu tine și aceste gadgeturi - sunt ușor de împachetat și îți vor face mult mai frumoasă călătoria.

de Redactia Observator

la 23.04.2019, 13:22

Ai găsit o ofertă de vacanță de nerefuzat și tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți faci bagajul? Ia cu tine și aceste gadgeturi - sunt ușor de împachetat și îți vor face mult mai frumoasă călătoria.

Geanta pentru laptop cu baterie integrată

De pildă, KNOMO Elektronista, o geantă care pare mai degrabă o poșetă, în care poți strecura diverse dispozitive (tableta, telefonul, încărcătorul, aparatul foto), dar și pașaportul, cardurile de credit și ochelarii de soare. Bateria integrată ține gadgeturile încărcate la drum lung și dacă asta nu e suficient să te convingă să iei geanta cu tine, cu siguranță designul ei te va cuceri.

Mini drona cu cameră video

Dacă vrei să încarci pe Instagram fotografii și filmări din vacanță cu adevărat spectaculoase, vei avea nevoie de o dronă cu cameră. Khyanna Mini Drone, de exemplu, este o dronă de mici dimensiuni cu cameră foto-video, care îți permite să surprinzi cele mai frumoase cadre de la înălțime.

Mp3 Player-ul rezistent la apă

Sony Walkman în varianta waterproof (rezistentă la apă, dar și la praf) este un dispozitiv pentru ascultat muzică pe care îl poți lua la plajă și cu care poți înota fără probleme. Va rămâne funcțional chiar și scufundat în apă, până la o adâncime de doi metri, timp de maxim 30 de minute. Mp3 Player-ul Sony îți permite să creezi playlisturi și este ideal pentru cei care practică înotul, fac surf sau scuba diving.

Încărcătorul auto Dual USB

Dacă preferi călătoriile cu mașina, nu uita să iei cu tine și un încărcător auto cu două porturi USB, cum este modelul XIAOMI Roidmi, pe care îl poți păstra în torpedo. Ai putea avea nevoie de două telefoane încărcate în același timp. În plus, acest accesoriu se conectează prin Bluetooth la telefon și îți permite să asculți muzica stocată în telefon direct la sistemul audio din mașină.

Dispozitivul care încălzește tutunul

Dacă tot e timpul pentru experiențe noi (și dacă ești fumător adult), în vacanță poți trece de la țigările clasice la IQOS, dispozitivul electronic care încălzește tutunul, nu îl arde, și astfel face uitate fumul, scrumul și mirosul neplăcut. Despre cum este o astfel de experiență, a scris un utilizator direct din concediu, în articolul de aici.

Sursa foto: Shutterstock.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » 5 gadgeturi de strecurat în bagajul de vacanță