Antena Meniu Search
x

Gardian, mamă a trei copii, ar putea ajunge în închisoare după ce s-a iubit cu un deţinut care şi-a ucis nevasta şi copilul

O femeie de 32 de ani din Marea Britanie, mamă a trei copii, ar putea ajunge după gratii pentru că a avut o aventură amoroasă cu un prizonier condamnat după ce şi-a strangulat iubita şi fetiţa de 8 luni.

O femeie gardian într-o închisoare
foto ilustrativă - Profimedia images
  • Lauren e mama unor gemeni de 11 săptămâni și a unui copil de 5 ani
  • Deținutul cu care a avut o relație amoroasă a fost condamnat pe viață în 2003

Lauren McIntyre, în vârstă de 32 de ani, susţine că a avut o aventură cu ucigaşul Andrew Roberts, într-o încercare de a afla informaţii. 

Dar apoi a spus că relaţia cu Roberts, care era condamnat la două sentinţe pe viaţă în închisoarea Albany din Isle of Wight, a scăpat de sub control, informează DailyMail.

Procurorii au contestat natura relaţiei, care a durat patru luni, şi spun că în timpul ei Lauren i-a dat şi un telefon prizonierului - care a fost folosit pentru a facilita un atac asupra unui coleg gardian. 

Aventura a avut loc în 2018

Astăzi, McIntyre, mamă a unor gemeni de 11 săptămâni şi a unui copil de cinci ani, a pledat vinovată pentru patru capete de acuzare privind comportament nepotrivit într-o funcţie publică.

Judecătorul Malcolm Gibney a avertizat-o că poate ajunge în închisoare acum, spunând că pragul de custodie a fost clar depăşit.

Roberts a fost condamnat în 2003, după ce şi-a strangulat soţia şi fetiţa, Tia, în casa lor din South Wales. Trupurile celor două au fost găsite sub un pat răsturnat din casă, în timp ce Roberts fugise. 

Înainte să fugă, criminalul ar fi dat cu aftershave sau parfum pe cadavre, pentru a ascunde mirosul. A fost arestat cinci zile mai târziu. 

McIntyre a admis că a avut o relaţie sexuală cu Roberts - dar că nu a şi „consumat” relația. 

A recunoscut de asemenea că a omis să raporteze autorităților închisorii că Roberts are un telefon mobil și că i-a dat numărul ei de telefon. 

A pledat vinovată și pentru acuzația că i-a permis să îi transfere bani în contul ei bancar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Gardian, mamă a trei copii, ar putea ajunge în închisoare după ce s-a iubit cu un deţinut care şi-a ucis nevasta şi copilul