Antena Meniu Search
x

Gemenele românce găsite moarte într-un lac din Paris se numesc Lucreția și Mariana şi sunt din Bucureşti. Anunţul MAE

Cele două surori românce, gemene, găsite moarte ieri dimineaţă, într-un lac din parcul Montsouris, Paris, se numesc Lucreţia şi Mariana, sunt născute în 1970 şi au domiciliul în Bucureşti. 

Gemenele românce găsite moarte într-un lac din Paris se numesc Lucreția și Mariana şi sunt din Bucureşti - Le Parisien

Cele două surori românce, gemene, găsite moarte ieri dimineaţă, într-un lac din parcul Montsouris, Paris, se numesc Lucreţia şi Mariana, sunt născute în 1970 şi au domiciliul în Bucureşti. 

Gemenele românce au fost identificate pe baza actelor de identitate pe care le aveau asupra lor, scrie presa franceză.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 07.30, în zona lacului din parcul Montsouris. Cadavrele româncelor au fost găsite de un bărbat care se plimba în parc.

Cu toate că apa lacului din parcul Montsouris abia ajunge la 85 de centimetri, poliţia susţine ipoteza sinuciderii, mai ales că pe o bancă din apropiere a fost găsită o scrisoare de adio. 

Pe acelaşi subiect

Cele două femei erau îmbrăcate şi aveau feţele acoperite cu eşarfe. Ele ar fi intrat în parc joi seara, înainte de ora închiderii, şi s-a fi sinucis în cursul nopţii.

Evenimente ca acesta sunt foarte rare în parcurile din Paris, adaugă jurnaliştii francezi.

MAE: ancheta este în desfăşurare

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că Ambasada României la Paris are în atenție cazul celor două persoane de cetățenie română decedate la data de 8 martie 2019, în Paris, Republica Franceză.

"Imediat dupã semnalarea cazului de către autoritățile locale, reprezentanții misiunii diplomatice au făcut demersuri în vederea identificării și notificării familiei.

Până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice, nu s-au primit cereri de asistență consulară în legătură cu acest caz. Ancheta autărităților cu privire la acest eveniment este în desfășurare.

Ambasada României la Paris monitorizează cu prioritate situația și menține legãtura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii și a certificatului de deces", transmit autorităţile române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gemenele românce găsite moarte într-un lac din Paris se numesc Lucreția și Mariana şi sunt din Bucureşti. Anunţul MAE