Antena Meniu Search
x

Tânărul înjunghiat la Botoșani voia să-și convingă cumnata să se întoarcă acasă. George abia devenise tată

Tânărul înjunghiat pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani, încerca să-și convingă cumnata să se întoarcă acasă, când a fost atacat cu un cuțit de bărbatul cu care fata avea o relație.

de Redactia Observator

la 25.10.2020, 20:52

Tânărul înjunghiat la Botoșani voia să-și convingă cumnata să se întoarcă acasă, George abia devenise tată
Tânărul înjunghiat la Botoșani voia să-și convingă cumnata să se întoarcă acasă, George abia devenise tată - Facebook
  • George a mers la casa agresorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta.
  • Bărbatul care l-a ucis a fost reținut de polițiști.

George Alexandru avea 22 de ani și era tatăl unui copil mic. Tânărul locuia cu familia în localitatea Deleni, județul Iași.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă seară, el a mers însoțit de alți doi prieteni la casa agresorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul. Tânăra cu pricina fiind sora soției lui George.

Însă la poarta bărbatului a izbucnit un conflict care s-a încheiat tragic. Agresorul i-a atacat cu un cuțit pe cei trei tineri, cu vârste între 22 și 35 de ani, iar loviturile încasate de George i-au fost fatale.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

Agresorul a fost reținut de polițiști, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânărul înjunghiat la Botoșani voia să-și convingă cumnata să se întoarcă acasă. George abia devenise tată