Antena Meniu Search
x

VIDEO | Gerard Pique a acceptat să jongleze cu hârtie igienică, dar într-un mod diferit

Gerard Pique a fost provocat de tenismenul Andrey Rublev să jongleze cu racheta sulul de hârtie igienică. Pique a acceptat și a postat pe twitter un filmuleț ce a devenit ulterior viral în rândul fanilor.

de Daniel Samoilă

la 23.03.2020, 14:39

Gerard Pique, Barcelona
VIDEO | Gerard Pique a acceptat să jongleze cu hârtie igienică, dar într-un mod diferit - AFP7 / Oscar J. Barroso via hepta
  • Gerard Pique a jonglat cu sulul de hârtie igienică folosind o rachetă de tenis
  • Pique a provocat și alte personalități din lumea sportului
  • La Liga, suspendată pe o perioadă nedeterminată

Gerard Pique a fost provocat de tenismenul Andrey Rublev să jongleze cu sulul de hârtie igienică folosind o rachetă de tenis. Pique a acceptat și a postat pe twitter un filmuleț ce a devenit ulterior viral în rândul fanilor.

Jucătorul Barcelonei i-a provocat la rândul său pe alți sportivi: Marc Marquez, Cesc Fabregas, Carles Puyol și Novak Djokovic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul Spaniei de fotbal, suspendat pe o perioadă nedeterminată

Spania este a doua cea mai afectată țară din Europa de pandemia de coronavirus. În total sunt peste 33,000 de cazuri confirmate și peste 2,000 de decese. 

În asemenea condiții, competițiile sportive nu se pot relua în următoarele săptămâni, astfel că guvernul din Spania a decis suspendarea campionatului de fotbal pe o perioadă nedeterminată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » VIDEO | Gerard Pique a acceptat să jongleze cu hârtie igienică, dar într-un mod diferit