Antena Meniu Search
x

Gheizer în cartierul Militari, apa clocotită țâșnește peste 10 metri în aer (Video)

Un veritabil gheizer a luat naștere în cartierul bucureștean Militari, după o avarie a unei conducte de termoficare. Apa fierbinte țâșnește la peste 10 metri în aer, chiar între două blocuri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.01.2020, 14:06

Avarie în sectorul 6 din București
Avarie la o conductă de termoficare din cartierul Militari, Sectorul 6, București - captură video Facebook / PLUS Sector 6

Un veritabil gheizer a luat naștere în cartierul bucureștean Militari, după o avarie a unei conducte de termoficare. Apa fierbinte țâșnește la peste 10 metri în aer, chiar între două blocuri.

Apa opărită ar fi început să țâșnească din conductă luni la amiaza, în jurul orei 12:00. Pe imaginile filmate se poate observa cum mașini trec cu grijă prin zonă, în timp ce aburii fierbinți se ridică la zeci de metri în aer, chiar lângă apartamentele unor locatari.

"S-a spart acolo o bretea a unei magistrale. Presiunea era de 3 atmosfere. Iar fiecare atmosferă înseamnă că apă se poate ridica la 10 metri înălțime. Din cauza că e o conductă mai subțire, ea a fost introdusă acolo într-o galerie nevizitabilă. Echipa Termoenergetică este deja acolo și încearcă să izoleze avaria. Practic, din cauza că galeria e nevizitabilă, se merge mai departe de locul avariei pentru a se închide apa", a precizat Alexandru Burghiu, directorul executiv al Companiei Municipale Termoenergetica SA, pentru Ziare.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"După izolare, se va sapă în zona și se va repara țeava respectivă. La acest moment, echipa noastră face și o evaluare a situației, pentru a vedea dacă s-au produs ceva pagube, cum ar fi la autoturismele parcate în zonă. Evident, în cel mai scurt timp pe site-ul Termoenergetica vor fi postate informațiile privind situația lucrărilor la avarie", a mai spus oficialul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gheizer în cartierul Militari, apa clocotită țâșnește peste 10 metri în aer (Video)