Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric (Video)

Gheorghe Dincă a fost adus, în această dimineaţă, la Insitutul National de Medicină Legală, pentru a fi expertizat psihiatric.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.10.2019, 08:39

Dincă a mai fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric - Observator.tv

Gheorghe Dincă a fost adus, în această dimineaţă, la Insitutul National de Medicină Legală, pentru a fi expertizat psihiatric.

Criminalul din Caracal a fost scos din penitenciarul Jilava şi adus la Insitutul National de Medicină Legală.

Specialiştii urmază să afle dacă bărbatul suferă sau nu de vreo boală psihică.

Pe acelaşi subiect

Gheorghe Dincă, sindrom anxios depresiv

Gheorghe Dincă a mai fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde medicii l-au diagnosticat cu sindrom anxios depresiv. 

Diagnosticul principal la externare a fost acela de "Tulburări organice de personalitate și de comportament datoritae unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale", iar ca diagnostice secundare: "Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică".

Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. 

Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa. Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu. De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric (Video)