Antena Meniu Search
x

Dincă le arată procurorilor cum a răpit-o pe Luiza. Avocatul familiei Melencu lansează un scenariu halucinant (Video)

După ce, ieri, Gheorghe Dincă împreună cu procurorii au reconstituit, pas cu pas, ultimele clipe din viaţa Alexandrei Măceşanu, astăzi, anchetatorii fac reconstituirea răpirii Luizei Melencu. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2019, 09:33

Dincă le arată procurorilor cum a răpit-o pe Luiza. Avocatul familiei Melencu lansează un scenariu halucinant - Observator.tv

După ce, ieri, Gheorghe Dincă împreună cu procurorii au reconstituit, pas cu pas, ultimele clipe din viaţa Alexandrei Măceşanu, astăzi, anchetatorii fac reconstituirea răpirii Luizei Melencu. 

Ieri, Gheorghe Dincă le-a arătat procurorilor cum a răpit-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi cum ar fi scăpat, apoi, de cadavrul fetei.

Prima oprire din cadrul reconstituirii a fost la nici o sută de metri de casa familiei Măceşanu. Anchetatorii i-au cerut lui Gheorghe Dincă detalii despre locul şi modul în care a luat-o pe Alexandra Măceşanu la ocazie. 

Suspectul a fost dus apoi la liceul unde învăţa Alexandra. Acolo, poliţiştii i-au scos cătuşele, iar el a arătat cum a urcat în spate, pe banchetă, unde se afla adolescenta. În rolul fetei a intrat o poliţistă cu o constituţie şi statură asemănătoare Alexandrei. În autoturism, Dincă a demonstrat cum a lovit-o pe copilă şi a legat-o.   

Gheorghe Dincă a fost adus în locul unde a răpit-o pe Alexandra

A urmat reconstituirea drumului de întoarcere spre casa groazei. Este momentul în care Dincă porneşte cu Alexandra Măceşanu în maşină, iar în dreptul digului aruncă telefonul fetei. Anchetatorii i-au cerut lui Dincă să arate exact cum a făcut. 

Pe tot parcursul reconstituirii, s-au respectat orele şi minutele la care ar fi acţionat Gheorghe Dincă pe 24 iulie. Anchetatorii au ajuns la casa lui, exact la ora la care el a spus că a ajuns cu Alexandra în ziua răpirii. Eliberat, din nou, de cătuşe, bărbatul le-a arătat cum a coborât din maşină, cum a deschis poarta şi a intrat cu autoturismul în curtea ororilor. Acolo, poliţista legată la mâini, întocmai ca Alexandra, a fost scosă din maşină şi băgată în casă. 

Câteva minute mai târziu, Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a ieşit din casă cu fata în braţe, pentru a-i incendia cadavrul. Pentru reconstituire s-a folosit un manechin din plastic. 

Încă de la începutul reconstituirii, atitudinea lui Gheorghe Dincă a fost uluitor de degajată, au remarcat specialiştii. Mai mult, surse din anchetă spun că, pentru această zi, Gheorghe Dincă a cerut să fie tuns şi bărbierit.  

Dincă reface filmul răpirii Luizei Melencu

Astăzi, Gheorghe Dincă ajunge din nou pe străzile din Caracal. 

De această dată, este vorba despre reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Pentru familia şi apropiaţii fetei este un moment cu atât mai greu, cu cât au trecut cinci luni şi nu au nicio informaţie clară legat de ceea ce s-a întâmplat cu fiica lor. 

Mama Luizei crede că fata lor, dar şi Alexandra, trăiesc.

Monica Melencu susţine că probele adunate până acum nu demonstrează clar că cele două fete au fost ucise. Şi spune că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane care are ramificaţii la vârful autorităţilor din Caracal.

"Eu ţin să cred că copilul meu trăieşte. Acest om nu îşi menţine declaraţiile. Noi ce să mai credem? Ultima dată a spus că el nici nu o cunoaşte pe Luiza. 

Aici nu e vorba de crimă, e vorba despre trafic de persoane. Copilul meu nu este mort. Mâine încercăm și noi să mergem. Nu știu dacă acest om ar merita să trăiască. Noi ne-am axat pe el, dar în primul rând este familia și în al doilea rând sunt complicii lui și sunt oameni mari. Dacă nu tăiem capul unui șarpe și tăiem doar coada, el se regenerează.

Doamnă, sunt multe. (...) Nu suntem proști cum vor să ne creadă acești anchetatori", a spus Monica Melencu, mama Luizei, la Antena3.

Tonel Pop, scenariu halucinant

Iar Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, lansează un scenariu halucinant: Gheorghe Dincă ar fi încheiat un târg cu anchetatorii, pe care ar fi ajuns să îi şantajeze. 

Suspectul le-ar fi promis procurorilor că va mărturisi tot, cu o condiţie: ca anchetatorii să-i lase în pace familia. 

"Sunt indicii şi probe că Dincă a negociat recunoaşterea crimelor ca nimeni să nu se atingă de fmailia lui, să fie lăsată în pace", a declarat Tonel Pop. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Dincă le arată procurorilor cum a răpit-o pe Luiza. Avocatul familiei Melencu lansează un scenariu halucinant (Video)