Antena Meniu Search
x

Ghete damă - cum le alegi pe cele potrivite pentru sezonul toamnă - iarnă

Toamna și-a intrat în drepturi, sezonul răcoros a început, prin urmare și garderoba suferă modificări. Dacă temperaturile scăzute, vremea mohorâtă și ploioasă uneori te-au luat prin surprindere, poate ar fi cazul să iei măsuri în acest sens.

Alegerea ghetelor potrivite pentru sezonul rece
Cum alegi ghetele potrivite pentru sezonul de toamnă-iarnă

Toamna și-a intrat în drepturi, sezonul răcoros a început, prin urmare și garderoba suferă modificări. Dacă temperaturile scăzute, vremea mohorâtă și ploioasă uneori te-au luat prin surprindere, poate ar fi cazul să iei măsuri în acest sens. Poate în ceea ce privește hainele de toamnă te-ai pregătit deja, însă cum stai cu încălțămintea?

Dacă la acest capitol nu ai încă pregătite perechile potrivite, ar fi indicat să pornești în căutarea unor ghete dama, pentru ca picioarele tale să aibă parte de confort și căldură chiar dacă vremea de afară nu este tocmai prielnică.

Cel mai probabil vei fi pusă în încurcătură. Există atâtea modele disponibile pe piață, atâtea opțiuni, atâtea magazine și brand-uri, încât îți va fi greu să alegi. Pentru a-ți veni în ajutor, îți prezentăm câteva repere pe care le poți avea în vedere. Trebuie să știi că pe aceste criterii se bazează și brand-ul Anna Cori atunci când lansează colecțiile noilor sezoane pe piață - este vorba despre un nume cunoscut pe piața de încălțăminte, ai cărui reprezentanți ne-au explicat cum trebuie să alegi o pereche de ghete damă.

  • Calitate și nu cantitate

Atunci când mizezi pe calitate, ai numai de câștigat. E mai indicat să cumperi o pereche de ghete damă de calitate, care vor trece testul timpului și care nu se vor demoda, decât să mizezi pe alte 3-4 perechi de o calitate îndoielnică, ce se vor deteriora rapid și pe care va trebui să le înlocuiești, cheltuind astfel suplimentar.

  • Materialul din care sunt realizate ghetele

În acest caz este de preferat să alegi un material care oferă confort la purtare, care ține de cald și care își păstrează în același timp aspectul pentru o perioadă îndelungată, cu îngrijirea corespunzătoare. Recomandarea în acest sens este să optezi pentru ghete damă din piele naturală, care bifează toate aceste cerințe.

Poți verifica gama de încălțăminte damă care include și ghete din cadrul magazinului online www.annacori.com. Colecțiile de aici sunt realizate din piele naturală, au modele deosebite și variate, astfel cu siguranță vei reuși să găsești ceva care să ți se potrivească.

  • Confortul pe care îl oferă la purtare, dar și confortul termic

Va trebui să ai în vedere aceste aspecte din două motive. În primul rând, încălțămintea care te va stânjeni, care te va incomoda la purtare și care îți va ține picioarele într-o poziție nefirească este de evitat. În al doilea rând, vine sezonul rece și ai nevoie de ghete damă care să țină de cald, pentru că picioarele sunt primele la nivelul carora vei resimți senzația de frig.

Recomandarea în acest caz este să alegi și să probezi ghete damă în magazine fizice, pentru a fi sigură că ceea ce cumperi îți oferă confortul dorit. În cazul în care te-au atras modelele de la Anna Cori, află că brand-ul deține o rețea de magazine de desfacere în întreaga țară.

  • Ține cont și de trend-urile momentului

Fără îndoială, în calitate de fashionistă, vei căuta o pereche de ghete damă care să fie în trend, dincolo de toate aspectele menționate anterior. Indiferent dacă alegi să vizitezi magazine fizice sau dacă optezi pentru magazinul online Anna Cori, nu ai cum să dai greș din acest punct de vedere. Brand-ul dictează practic trend-urile, prin colecțiile pe care le lansează de la un sezon la altul. În acest fel te vei asigura că ceea ce porți nu doar că se potrivește cu tendințele din prezent, ci și că vei putea purta cu încredere perechea de ghete damă cumpărată și în sezoanele viitoare.

Cu aceste repere în vedere, alegerea unor ghete damă potrivite pentru sezonul rece nu va mai fi o provocare atât de mare. Ca notă finală, întotdeauna trebuie să se mizeze pe calitate, care este dată de materialul din care este realizată încălțămintea. Pielea naturală este oricând alegerea potrivită, acesta fiind și motivul pentru care la Anna Cori se mizează pe acest material în realizarea unor modele de încălțăminte care dictează trendurile. Atunci când calitatea se îmbină ideal cu un design plăcut și confort deosebit la purtare, rezultatul este cel așteptat. Cele interesate de ghete damă la un raport calitate-preț avantajos pot să verifice ofertele magazinului online www.annacori.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ghete damă - cum le alegi pe cele potrivite pentru sezonul toamnă - iarnă