Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a cerut să fie trei ore singur cu Gheorghe Dincă și promite că îl face spună tot: "Ce FBI, rezolv eu""

Gigi Becali crede că al putea să scoată adevărul de la Gheorghe Dincă, în legătură cu crimele pe care acesta le-a mărturisit. Becali spune că are nevoie de un ciocan și de 3 ore singur cu Dincă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.10.2019, 17:51

- foto Profimedia

Gigi Becali crede că ar putea să scoată adevărul de la Gheorghe Dincă, în legătură cu crimele pe care acesta le-a mărturisit. Becali spune că are nevoie de un ciocan și de 3 ore singur cu Dincă.

De asemenea, Gigi Becali este de părere ca Gheorghe Dincă să fie obligatoriu castrat chimic, pentru a nu se mai reproduce.

Gigi Becali are nevoie doar de 3 ore și un ciocan, pentru a-l face pe Dincă să spună tot

Gigi Becali a precizat, într-o intervenție telefonică la Romania TV, că are nevoie doar de un ciocan și de trei ore singur cu Gheorghe Dincă, pentru a scoate adevărul de la el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, apoi le-ar fi distrus trupurile prin incendiere. Anchetatorii români au cerut ajutorul specialiștilor americani pentru a contura profilul psihologic al lui Dincă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a cerut să fie trei ore singur cu Gheorghe Dincă și promite că îl face spună tot: "Ce FBI, rezolv eu""