Antena Meniu Search
x

Gina Pistol, despre chefi: “Devin fiare când se întrec între ei!”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor împărți ultimele cuțite din sezonul şapte, iar ediția va continua cu prima probă dintr-o etapă eliminatorie, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 12:44

Gina Pistol, despre chefi: “Devin fiare când se întrec între ei!”
Gina Pistol, despre chefi: “Devin fiare când se întrec între ei!”

Diseară, de la 20:00 pe Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor împărți ultimele cuțite din sezonul şapte, iar ediția va continua cu prima probă dintr-o etapă eliminatorie crucială, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

Din cei 300 de concurenţi veniţi în audiţiile pe nevăzute, peste 130 au reuşit să impresioneze şi au primit un cuţit din partea chefilor, iar acum au ocazia să demonstreze că pot găti excepţional.

Gazda show-ului, Gina Pistol este cea care îi va întâmpina pe concurenţi în bootcamp, cu un mesaj de încurajare. „Simpaticilor, sunteţi foarte buni dacă aţi ajuns aici. O parte dintre voi vor ajunge în bucătăria Chefi la cuţite. O şi mai mică parte dintre voi vor ajunge în echipele chefilor. Urmează perioada în care şi chefii vor avea emoţii. Din cei trei glumeţi simpatici pe care i-aţi văzut la preselecţii, nu veţi mai recunoaşte nimic. Devin fiare când se întrec între ei. Cei mai tensionaţi sunt atunci când trebuie să îşi aleagă echipele!”, le va spune Gina concurenţilor.

Rapiditatea execuției, creativitatea plating-ului și gustul preparatului vor fi trei aspecte vitale pentru a rămâne în concurs. „Sezonul 7 va fi mult mai greu decât sezonul 6, pentru că sunt mai multe amulete. Şi, mai ales că eu nu le am pe cele mai puternice, va fi destul de greu pentru mine!”, mărturiseşte chef Bontea, în vreme ce chef Dumitrescu adaugă: „Acum trebuie să te uiţi atent în dreapta şi în stânga, la ce se întâmplă! Eşti ca într-un tranşeu!”, iar chef Scărlătescu va completa şi el: „Am nevoie să îmi ascut toate simţurile, trebuie să îi vânez pe cei mai buni, acum este momentul în care nu pot să îmi permit nicio greşeală!”.

Şi cum imprevizibilul este cuvântul-cheie în această etapă a show-ului, nici chefii nu vor scăpa de surprize. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla diseară.

Prima probă de Bootcamp din sezonul 7 va fi difuzată în cea de-a doua parte a ediției de diseară, ce începe de la 20:00, pe Antena 1, urmând ca la finalul serii telespectatorii să afle care sunt bucătarii ce vor continua să lupte în celălalte probe eliminatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Gina Pistol, despre chefi: “Devin fiare când se întrec între ei!”