Antena Meniu Search
x

Giorgio Armani a prezentat noua colecție într-o sală goală, din cauza coronavirusului (Video)

Creatorul de modă Giorgio Armani a prezentat colecția pentru femei toamnă-iarnă 2020/2021 în fața unei săli goale, la Săptămâna Modei de la Milano.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.02.2020, 11:20

Săptămâna Modei de la Milano
Creatorul de modă Giorgio Armani nu a renunţat la tradiţionala reverenţă la sfârşitul spectacolului - Zuma Press / Gian Mattia D Alberto - Lapresse via Hepta
  • Giorgio Armani a prezentat ultima colecție fără spectatori în sală
  • Guvernul italian a recomandat evitarea adunărilor publice

Creatorul de modă Giorgio Armani a prezentat colecția pentru femei toamnă-iarnă 2020/2021 în fața unei săli goale, la Săptămâna Modei de la Milano.

Decizia luată de designer vine ca urmare a măsurilor de prevenție luate de guvernul italian, care a recomandat evitarea adunărilor publice din cauza răspândirii coronavirusului ce a ucis patru persoane și a infectat alte sute.

Deși în sală erau doar operatori și membri ai staff-ului tehnic, manechinele au defilat ca de obicei în fața camerelor de filmat ce au transmis în direct imaginile pe reţelele de socializare şi pe site-ul casei italiene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Giorgio Armani a făcut tradiţionala reverenţă în faţa publicului la sfârşitul spectacolului. 

Pentru a aduce un omagiu Chinei, marea absentă de la Săptămâna Modei, el a prezentat 12 modele haute couture realizate între 2009 şi 2019, toate inspirate de ţara din Asia de Est. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Giorgio Armani a prezentat noua colecție într-o sală goală, din cauza coronavirusului (Video)