Antena Meniu Search
x

Dorel în acțiune! Locuitorii orașului Giurgiu, la un pas să rămână fără căldură în calorifere când afară sunt -10 grade

Locuitorii din Giurgiu au fost la un pas să rămână fără căldură în calorifere, în această noapte, în care sunt anunțate -10 grade.

Locuitorii din Giurgiu au fost la un pas să rămână fără căldură în calorifere, în această noapte, în care sunt anunțate -10 grade, din cauza unei probleme la conducta magistrală.

Locuitorii au fost informați că alimentarea cu energie termică a fost întreruptă, miercuri seară, din cauza unei avarii și rugați să-și ia măsurile necesare pentru păstrarea unei temperaturi optime în locuințe timp de câteva ore.

"Din cauza unei avarii produse pe conducta magistrală, încălzirea municipiului este afectată temporar", a anunțat primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Inițial s-a crezut că o magistrală mare supraterană, care încălzea orașul Giurgiu s-a fisurat, echipe GEP fiind trimise pentru a remedia avaria.

Însă, ajunși la fața locului, s-a constatat că cineva deschisese robinetul de la magistrală, iar un nor mare de abur se formase după ce apa clocotită cursese cu 40 mc pe oră.

Cei care au intervenit au fost nevoiți să oprească apa în instalație, pentru a verifica unde este avaria și au descoperit robinetul deschis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dorel în acțiune! Locuitorii orașului Giurgiu, la un pas să rămână fără căldură în calorifere când afară sunt -10 grade