Antena Meniu Search
x

Groază la Mall în Craiova, un neamţ desculţ şi dezbrăcat se plimba cu cuţitul la brâu, printre oameni (video)

Au fost momente de groază la Mall în Craiova, unde un neamţ desculţ şi dezbrăcat se plimba cu cuţitul la brâu, printre oameni. Tânărul a fost imobilizat în cele din urmă de un poliţist aflat în timpul liber.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.08.2019, 11:22

Nemaţ înarmat cu un cuţit, la Mall
Groază la Mall în Craiova, un neamţ desculţ şi dezbrăcat se plimba cu cuţitul la brâu, printre oameni (video) - Captură video

Au fost momente de groază la Mall în Craiova, unde un neamţ desculţ şi dezbrăcat se plimba cu cuţitul la brâu, printre oameni. Tânărul a fost imobilizat în cele din urmă de un poliţist aflat în timpul liber.

Un cetăţean german în vârstă de 22 de ani, care avea la el un cuţit de 28 de centimetri şi se afla într-un centru comercial din Craiova, a fost imobilizat, marţi, de un poliţist aflat în timpul liber, până la sosirea unui echipaj la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, marţi, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un agent de pază despre faptul că în incinta unui centru comercial din Craiova se afla un bărbat, îmbrăcat până la bust, existand posibilitatea ca acesta să aibă la el un cuţit.

Până la sosirea unui echipaj la faţa locului, bărbatul respectiv a fost deja imobilizat de un poliţist aflat în timpul liber.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma controlului corporal făcut de poliţişti, asupra bărbatului respectiv a fost găsit un cuţit cu lungimea de 28 de centimetri.

Oamenii legii au stabilit, după verificări, că bărbatul are 22 de ani şi este cetăţean german.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Groază la Mall în Craiova, un neamţ desculţ şi dezbrăcat se plimba cu cuţitul la brâu, printre oameni (video)