Antena Meniu Search
x

Cauti haine pentru copii? Afla cum sa alegi articole de calitate si cum le poti ingriji corespunzator

Un copil reprezinta un motiv de bucurie pentru doi tineri indragostiti, insa aceasta veste le poate provoca si stres, deoarece apar foarte multe intrebari. Daca esti mamica, cu siguranta si tie iti place sa ii cumperi copilului tau cat mai multe haine frumoase, insa ar trebui sa stii cum sa le ingrijesti, pentru ca micutul tau sa se bucure de ele cat mai mult timp.

de Redactia Observator

la 12.09.2019, 16:23

Afla cum sa alegi articole de calitate si cum le poti ingriji corespunzator
Achizitia si ingrijirea hainelor pentru copii

Un copil reprezinta un motiv de bucurie pentru doi tineri indragostiti, insa aceasta veste le poate provoca si stres, deoarece apar foarte multe intrebari. Daca esti mamica, cu siguranta si tie iti place sa ii cumperi copilului tau cat mai multe haine frumoase, insa ar trebui sa stii cum sa le ingrijesti, pentru ca micutul tau sa se bucure de ele cat mai mult timp.

Ca proaspata mamica vei fi tentata sa cumperi tot ce vezi, avand in vedere ca pe piata exista o gama variata de haine pentru copii, insa ar trebui sa tii cont de urmatoarele sfaturi pentru a achizitiona articole de calitate si pentru a le ingriji corespunzator:

1. Alege haine pentru copii din bumbac

Medicii pediatri le recomanda parintilor sa cumpere haine pentru copii din bumbac si nu din materiale sintetice. Bumbacul este pufos, placut la atingere si delicat cu pielea sensibila a copiilor. Materialele sintetice sunt tratate chimic, asa ca favorizeaza aparitia iritatiilor sau a dermatitelor, in special pe pielea delicata a copiilor. Drept urmare, este indicat sa alegi haine copii din bumbac pentru ca le ofera micutilor confort si le vor tine racoare in sezonul cald. De asemenea, hainele create din acest material lasa pielea sa respire si le ofera copiilor libertate de miscare.

2. Citeste eticheta de ingrijire a hainelor pentru copii, inainte de a le spala

Pentru a ingriji corespunzator hainele pe care le achizitionezi pentru copilul tau este necesar sa citesti instructiunile de pe eticheta. De exemplu, un sfat important in acest sens este sa nu folosesti niciodata inalbitor pe materiale rezistente la flacara, pentru ca ai putea distruge tesatura. Mai mult, daca vei citi instructiunile, vei sti exact cum sa speli hainele pentru copii pentru ca acestea sa aiba o viata mai lunga si sa arate impecabil.

3. Nu spala toate hainele la comun

Micutul tau are pielea delicata, asa ca este foarte important sa pastrezi un aspect curat si ingrijit al hainelor sale. De aceea, este necesar sa ii cureti hainutele separat de ale voastre, mai ales in primii ani de viata.

Respecta urmatorii 3 pasi atunci cand speli haine pentru copii:

- separa rufele dupa culoare, cele albe de cele colorate;

- imparte rufele in functie de tipul de material, specificat pe eticheta, si dupa tipul de tesatura (materiale fine, delicate sau rigide);

- incheie toti nasturii si fermoarele hainelor pentru copii, iar apoi intoarce-le pe dos. In acest mod, culorile lor vor rezista mai mult timp.

4. Foloseste un detergent lichid, testat dermatologic

Atunci cand cumperi haine pentru copii, nu uita sa le speli inainte de prima utilizare. Este foarte important sa faci asta pentru ca este posibil sa se fi depus praf pe ele sau sa fi fost atinse de o multime de oameni. Detergentul lichid, testat dermatologic este cel mai recomandat pentru curatarea hainelor pentru copii, deoarece nu contine coloranti, iar parfumul sau a fost creat special pentru pielea sensibila.

Acum ca ai aflat cum sa ingrijesti hainele pentru copii, daca esti in cautarea unor articole vestimentare de calitate, intra pe Liloo.ro si vei gasi o colectie impresionanta, la cele mai avantajoase preturi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cauti haine pentru copii? Afla cum sa alegi articole de calitate si cum le poti ingriji corespunzator