Antena Meniu Search
x

Simona Halep câştigă duelul de foc cu Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, după ce s-a impus, cu 3-6, 7-6, 6-3, în meciul senzaţional disputat cu Bianca Andreescu, luni, în prima etapă a grupelor de la ultimul mare turneu de tenis al sezonului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.10.2019, 17:37

Simona Halep este reprezentanta României la Turneul Campioanelor
Halep a câştigat meciul de debut de la Turneul Campioanelor - Hepta

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, după ce s-a impus, cu 3-6, 7-6, 6-3, în meciul senzaţional disputat cu Bianca Andreescu, luni, în prima etapă a grupelor de la ultimul mare turneu de tenis al sezonului.

A fost prima confruntare directă dintre cele două mari sportive, iar partida s-a ridicat la un nivel încântător, fiind considerat deja cel mai spectaculos meci disputat până acum la ediţia din acest an a turneului.

Simona Halep a câştigat primul meci direct disputat împotriva Biancăi Andreescu

Bianca Andreescu a intrat mai bine în meci şi a câştigat primul set, cu 6-3.

Pe acelaşi subiect

Simona Halep a avut iniţiativa în actul al doilea, dar nu a reuşit să profite de avantajul de pe tabelă şi a trăit periculos pe final, când adversara a avut chiar şi o minge de meci.

În cele din urmă, Simona şi-a adjudecat setul la tie-break, 8-6, şi a dus jocul în decisiv.

Bianca Andreescu a cerut de mai multe ori intervenţia medicului, acuzând probleme la spate.

Simona a profitat de inconstanţa din jocul adversarei şi s-a distanţat la 4-2 în setul decisiv, înainte de a pune capăt disputei.

S-a terminat 3-6, 7-6, 6-3 pentru Simona, care a demonstrat că, deocamdată, este jucătoarea mai experimentată şi ştie să gestioneze momentele dificile ale jocului.

Au fost două ore şi 30 de minute de joc încântător, însă acum rămâne de văzut cum vor reuşi cele două sportive să se recupereze pentru următoarele partide din Grupa Violet.

Karolina Plişkova, din Cehia, principala favorită a grupei, a început cu stângul, cedând scor 6-7, 4-6, în confruntarea cu Elina Svitolina, din Letonia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Simona Halep câştigă duelul de foc cu Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor