Antena Meniu Search
x

Handbalistă norvegiană, revoltată după ce a fost infectată cu Covid-19 în România: "Nu am avut de ales"

Maren Aardahl, o handbalistă norvegiană care joacă la SCM Râmnicu Vâlcea, a reacţionat dur după ce a fost infectată cu Covid-19 în România și a revenit la antrenamente după o carantină două săptămâni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.11.2020, 08:06

Maren Aardahl
Handbalistă norvegiană, revoltată după ce a fost infectată cu Covid-19 în România - Inquam Photos
  • Sportiva spune că a fost controlată de poliţie în fiecare zi, timp de două săptămâni.
  • Maren Aardahl a fost testată pozitiv la Covid  de două ori.

Maren Aardahl spune că s-a simţit dezgustată să revină la antrenamente, după ce a fost testată pozitiv la COVID-19 a doua oară.

„În România nu trebuie să te mai testezi negativ ca să poţi să joci dacă ai stat în carantină două săptămâni. Mi-a fost greu să fiu obligată să mă întorc la antrenamente fără să mă testez negativ, mai ales că am colege care încă nu s-au infectat.

Prima săptămână după ce am ieşit din carantină a fost dezgustătoare. Nu am avut de ales.

Aici, în România, ţi se spune că nu mai eşti contagios după două săptămâni”, a declarat Maren Aardhal, potrivit Mediafax.

Maren Aardahl a fost testată pozitiv la Covid  de două ori

Maren Aardahl, de la SCM Râmnicu Vâlcea este la primul sezon în România. Norvegianca a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 23 octombrie şi 6 noiembrie.

Norvegia a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte sportul.

Naţionala de fotbal a Norvegiei nu a mai făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România din Nations League din cauza unui caz de infectare cu coronavirus, iar Federaţia Norvegiană de Handbal a decis să nu mai găzduiască la anul Campionatul European de Handbal Feminin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Handbalistă norvegiană, revoltată după ce a fost infectată cu Covid-19 în România: "Nu am avut de ales"