Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 decembrie 2018. Veşti foarte bune în dragoste şi surprize la serviciu pentru unii nativi

Horoscop 1 decembrie 2018. O zi în general bună, liniştită, relaxantă. S-ar putea să existe mici conflicte, ori situaţii tensionate din partea persoanelor apropiate, dar cu mult tact, veţi readuce liniştea în familie.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018 aduce veşti bune în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 1 decembrie 2018. O zi în general bună, liniştită, relaxantă. S-ar putea să existe mici conflicte, ori situaţii tensionate din partea persoanelor apropiate, dar cu mult tact, veţi readuce liniştea în familie.

Aveţi grijă în dragoste, astrologii vă recomandă să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor.

Horoscop 1 decembrie 2018 Berbec

Berbecii au astăzi ocazia să se bucure de multe lucruri. Păstraţi-vă atitudinea optimistă de-a lungul zilei şi veţi avea doar de câştigat. Sprea seară, dacă veţi participa la un eveniment cultural sau o petrecere, veţi observa că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra voastră. Dacă nu, veţi petrece seara alături de prieteni sau familie, în interiorul căminului. Vă veţi relaxa şi veţi depăna numeroase amintiri.

Horoscop 1 decembrie 2018 Taur

Taurii au parte de uşoare neplăceri în această zi. Există posibilitatea ca o persoană în care aţi avut încredere referitor la un anumit lucru, să uite şi să vă lase baltă, ceea ce vă poate afecta atât activitatea cât şi starea de spirit. Din fericire, nu vor exista alte dezamăgiri. Sâmbăta se va dovedi totuşi reklaxantă, mai ales spre seară, când veţi scăpa de orice urmă de supărare sau stres.

Horoscop 1 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii trebuie să fie înţelepţi şi să nu cedeze în faţa pretenţiilor unei anumite persoane, mai ales dacă priveşte partea materială. Orice cheltuială nefolositoare v-ar putea afecta buzunarul, şi aşa destuld e strâns din cauza sărbătorilor care vor veni. Este o zi bună pentru idei sau pentru a apune în practică anumite proiecte bine stabilite.

Horoscop 1 decembrie 2018 Rac

Racii vor avea parte, astăzi, de recunoaştere din partea familiei şi prietenilor. Veţi descoperi că tot ceea ce aţi făcut, în ultima perioadă, pentru persoanele dragi, nu a rămas fără ecou. În cinstea voastră, prietenii vor da o petrecere şi veţi fi în centrul atenţiei. Există mari şanse ca astăzi să vă îndrăgostiţi de o persoană care este foarte interesată de voi, dar căreia nu i-aţi dat nicio şansă până acum. Astrele sunt de partea voastră, iar relaţia va fi una foarte pasională.

Horoscop 1 decembrie 2018 Leu

Leii vor avea o zi încărcată de energii pozitive. Faptul că sunteţi liber şi înconjuraţi de cei dragi vă va aduce un echilibru emoţional de care aveaţi mare nevoie. Împreună cu cei dragi veţi sărbători un mare câştig pe care l-aţi primit sau urmează să îl primiţi. Spre seară, vă veţi relaxa împreună cu persoana iubită la un film, o cină romantică sau chiar o baie... cu petale de trandafiri. Aţi zice că este un clişeu, însă veţi trăi emoţii puternice.

Horoscop 1 decembrie 2018 Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Surpriza va veni din partea persoanei iubite sau a celui mai bun prieten în cazul celor care nu şi-au găsit încă perechea. În zi de sărbătoare, starea voastră va fi una festivă, chiar dacă nu veţi participa la manifestaţii publice sau nu veţi fi alături de familie şi prieteni. Nimic nu va sta între voi şi o zi reuşită din punct de vedere profesional sau sentimental. Cu voie bună şi energii pozitive puteţi trece peste orice obstacol!

Horoscop 1 decembrie 2018 Balanţă

Balanţa face o mică deplasare astăzi. Această călătorie va ajuta la distragerea atenției de la zgomotele de zi cu zi și de la problemele nerezolvate. Este posibil să vă părăsiți casa pentru o vreme. Dacă doriți, puteți renunța la călătorii și întâlniri în favoarea recreerii acasă. În acest caz, ar trebui să citiți o carte bună.

Horoscop 1 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii nu ar trebui să se gândească la afacerile lor astăzi. Anulați astfel de gânduri până luni. Sâmbăta este destinată pentru o odihnă bună și să restaureze resursele energetice. Gândiți-vă în avans ce fel de activități de petrecere a timpului liber pot oferi relaxare fizică și emoțională. Nu vă sunt recomandate sporturi prea active sau extreme, cum ar fi patinajul sau sportul de contact pentru că acestea pot duce la probleme.

Horoscop 1 decembrie 2018 Săgetător

Sagetatorul poate petrece această zi în mod pozitiv, găsind din ce în ce mai multe motive pentru a zâmbi. Probabil vă veți bucura de petrecerea timpului liber cu cineva foarte drag. De asemenea, este posibil să decideți să faceți o plimbare, să mergeţi la un film, sau să organizați o activitate distractivă pentru casa dvs. Ziua promite să treacă fără probleme. Cu toate acestea, nu experimentați azi cu bucătăria exotică, mai bine comandaţi ceva, dacă vreţi ceva pretenţios.

Horoscop 1 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii nu ar trebui să asculte sfaturile celor din jur, chiar dacă vin din partea unor persoane care cunosc multe despre ei. Deciziile trebuie să le aparţină în totalitate şi să fie oglinda propriilor convingeri. Nu vă fie teamă de schimbări, este o perioadă favorabilă lor. Odată ce aveți un plan, încercaţi să vă ţineţi de el. Există un impuls major spre succes pe toate planurile.

Horoscop 1 decembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii se pregătesc de distracţie, fiind într-o dispoziţie de zile mari. Astfel, o invitaţie în oraş sau la o petrecere ceva mai restrânsă va atrage după sine noi prietenii de legat, chiar şi o posibilă cucerire, pentru cei singuri. Vă veţi atribui rapid rolul de "omul bun la toate", aşadar este foarte posibil ca cineva apropiat să vă ceară ajutor şi nu trebuie să refuzați.

Horoscop 1 decembrie 2018 Peşti

Peştii trebuie să profite din plin de zilele libere pentru a se relaxa. Este recomandat să evite grijile cotidiene, călătorii sau cumpărături, ca să nu se resimtă fizic. Starea de sănătate trebuie să fie pe primul plan în această perioadă. De asemenea, ar fi bine să vă delimitaţi de orice emoţie puternică, deoarece există riscul să reacţionaţi la nervi şi să luaţi decizii pe care mai apoi să le regretaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 decembrie 2018. Veşti foarte bune în dragoste şi surprize la serviciu pentru unii nativi