Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 mai 2019. Ocazie uriașă în dragoste

Horoscop 1 mai 2019. Ocazii unice în dragoste, pentru mai multe zodii. Norocul le zâmbește celor singuri, iar atmosfera este ideală pentru un prim pas. Cei care au încă dubii ar face bine să treacă la acțiune, cât mai repede. Emoțiile se vor spulbera în doar câteva clipe.

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 11:51

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de miercuri, 1 mai 2019 - Observator

Horoscop 1 mai 2019. Ocazii unice în dragoste, pentru mai multe zodii. Norocul le zâmbește celor singuri, iar atmosfera este ideală pentru un prim pas.

Cei care au încă dubii ar face bine să treacă la acțiune, cât mai repede. Emoțiile se vor spulbera în doar câteva clipe.

Horoscop 1 mai 2019 Berbec

Berbecii merg pe drumul lor, neabătuți de nimeni și nimic. O idee care li se pare genială, și poate chiar e, le acaparează total atenția, de dimineața până seara. Nu lasă această ocazie să-ți scape printre degete, în astfel de momente se nasc afacerile de succes. Chiar dacă puțini cred în șansele de reușită. Plănuiește totul la milimetru și treci la acțiune. Ai putea rămâne surprins de ceea ce poți reuși, atunci când te dedici trup și suflet. 

Horoscop 1 mai 2019 Taur

Taurii au pus ochii pe o persoană atrăgătoare, însă nu-și pot aduna curajul pentru o invitație oficială. Frica unui refuz e prea mare, însă la fel de mare e și posibilitatea de succes. Cei care își iau inima în dinți ar putea afla, cu surprindere, că respectiva persoană are la fel de multe emoții. Respiră adânc și fă primul pas, chiar dacă e stângaci. În doar câteva secunde tensiunea se va spulbera. Ești la câteva clipe distanță de a-ți schimba destinul. 

Horoscop 1 mai 2019 Gemeni

Gemenii încep ziua cu un aer de invincibilitate. Li se pare că lumea este la picioarele lor și pot reuși tot ce-și propun, în special în afaceri. Problema e că toate acestea se întâmplă doar în mintea lor. Teoria e bună, practica, însă, le dă de furcă. Vei ajunge acolo unde îți dorești doar dacă ești dispus să faci sacrificii. Gândește-te bine și analizează corect situația în care te afli, înainte de a te aventura. Și asigură-te că vei avea aproape oamenii potriviți.

Horoscop 1 mai 2019 Rac

Racii dau în mintea copiilor. Au probleme mari și multe de rezolvat, însă lor le stă capul doar la următoarea petrecere. Asta deși n-au dus deloc lipsă de distracție. Încearcă să folosești entuziasmul uriaș pentru scopuri mai nobile. Ajută-i pe cei dragi, unește familia în jurul tău și nu uita de prieteni, sunt unii chiar chiar au nevoie de tine. Și, nu în ultimul rând, plănuiește la milimetru următorii pași. După toate acestea vei avea timp și de petreceri. Și vor fi mult mai plăcute.

Horoscop 1 mai 2019 Leu

Prima zi din mai vine cu bucurii şi neplăceri în cantităţi egale, pentru nativii zodiei. E posibil să fie nevoie de o ajustare a planurilor, după ce o întâlnire în grup cu mai mulţi prieteni pică. Aşa că nu ar fi exclus să descoperi în familie momente de un romantism demult uitat. E o zi numai bună pentru declaraţii de dragoste şi pentru planuri de viitor alături de cei dragi.

Horoscop 1 mai 2019 Fecioară

Destinul îţi propune o mare surpriză, astăzi. O schimbare care pune punct unei poveşti dureroase pentru voi. E indicat să asculţi sfaturile celor mai în vârstă şi mai înţelepţi decât tine. Mai ales că vei descoperi că o persoană din afara cercului tău de cunoştinţe te simpatizează, în ciuda diferenţei mari de vârstă. 

Horoscop 1 mai 2019 Balanţă

Uită azi de problemele de tot felul pe care nu ai reuşit să le rezolvi în ultima vreme. Relaxează-te şi bucură-te de timp alături de cei dragi. Nu strică o ieşire în natură, cât mai mult timp alături de oameni care te apreciază şi astfel să te bucuri de tine însuţi. Mai ales că ziua e în mâinile astrelor şi să nu te mire dacă te loveşte norocul.

Horoscop 1 mai 2019 Scorpion

Vei avea parte de o surpriză plăcută. Probabil va veni de la o persoană străină, dar foarte atractivă. E posibil să ai parte şi de o atenţie ridicată a celor dragi, ceea ce nu ţi s-a mai întâmplat de mult timp. E momentul perfect să deschizi discuţii cu subiecte delicate care te frământă, sau chiar să ceri ajutor financiar, dacă ai nevoie.

Horoscop 1 mai 2019 Săgetător

Pentru Săgetători, se anunță o zi calmă. Poate că va fi nevoie să cheltuiți mai mulți bani decât vă așteptați astăzi, dacă veți ieși împreună cu prietenii și rudele. Nu trebuie să vă îngrijorați de subțierea bugetului, dacă nu sunt sume mari. Important e ca astăzi să vă simțiți bine și să vă bucurați de timpul liber.

Horoscop 1 mai 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii au motive pentru a fi mulțumiți de ei. Este una dintre zilele în care vă bucurați de reușite. Orice misiune aveți, sunteți capabili să o îndepliniți cu brio. E posibil însă să întâmpinați în cursul zilei și unele probleme de natură tehnică: un dispozitiv din casă se va strica sau veți avea o defecțiune la mașină. Seara, în schimb, o veți petrece în tihnă și veți avea parte de momente plăcute.

Horoscop 1 mai 2019 Vărsător

Miercuri, Vărsătorii ar putea avea un simț critic mult prea ascuțit. S-ar putea să îi deranjați pe cei din jur cu criticile voastre, așa că mai bine încercați să fiți precauți, spune horoscopul. Dincolo de aceste probleme, vă veți bucura de o atmosferă confortabilă azi. Dacă vă veți duce la cumpărături, s-ar putea să găsiți ceea ce căutați de multă vreme. Iar Vărsătorii care nu și-au găsit încă jumătatea pot conta pe o întâlnire romantică în cursul serii.

Horoscop 1 mai 2019 Pești

Pentru Pești, astăzi, plictiseala ar putea fi o problemă. Încercați să nu fiți singuri în această zi liberă, spune horoscopul. Compania prietenilor sau a rudelor apropiate vă va fi benefică. Poate optați pentru o scurtă excursie, un picnic ori o mică petrecere sau o ieșire în oraș. Orice inițiativă alături de cei dragi vă va face să vă simțiți bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 mai 2019. Ocazie uriașă în dragoste