Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 martie 2020. Ocazie unică în dragoste și o veste care pune pe gânduri

Horoscop 1 martie 2020. Sfârșitul de săptămână aduce ocazii unice în dragoste, dar și vești care răscolesc prin consecințele lor. Ca în fiecare situație de viață, important este să transformi obstacolele în provocări. Doar așa vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești.

de Redactia Observator

la 29.02.2020, 13:31

Rosse Stephanie
Horoscopul zilei de duminică, 1 martie 2020 - Observator
  • Ocazii unice pe plan sentimental
  • Momentul potrivit de a face primul pas este acum

Horoscop 1 martie 2020. Sfârșitul de săptămână aduce ocazii unice în dragoste, dar și vești care răscolesc prin consecințele lor.

Ca în fiecare situație de viață, important este să transformi obstacolele în provocări. Doar așa vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești.

Horoscop 1 martie 2020 Berbec

Berbecii riscă să fie prinși, fără voia lor, într-o relație care nu se îndreaptă nicăieri. Fără că ambii parteneri să împărtășească aceleași visuri, totul se transformă în haos și dezordine, iar propriile dorințe și aspirații trec pe planul secund și dau naștere, inevitabil, la frustrări și regrete. Poate că este timpul să porți o discuție sinceră cu tine. Vrei să mergi pe acest drum? Dacă nu, spune adevărul și ia o decizie. Va fi mai bine decât îți imaginezi.

Horoscop 1 martie 2020 Taur

Taurii trec printr-o perioadă benefică pe plan emoțional, chiar dacă nu se întâmplă mari lucruri. Poate că acesta este secretul - să te ferești de drame sentimentale și iluzia unei iubiri ideale. Astfel vei avea energia necesară pentru a-ți duce la îndeplinire planurile și a-i ajuta pe cei din jur la nevoie.

Horoscop 1 martie 2020 Gemeni

Gemenii ar trebui să se bazeze pe instinct, în special dacă o persoană le-a pus inima pe jar. Dragostea nu are nimic de-a face cu logica, nu la început, în orice caz. Așa că lasă calculele și scenariile deoparte și fă un prim pas. În cel mai rău caz, te vei alege cu o poveste numai bună de spus prietenilor. Însă e foarte posibil ca persoana respectivă să fie exact în aceeași situație, caz în care ai tras lozul câștigător.

Horoscop 1 martie 2020 Rac

Toleranți și calmi, unii nativi din zodia Rac ar putea ajunge la capătul răbădării cu o persoană care le dă bătăi de cap de dragul conflictului. Acționează cu inteligența și finețea specifică Racilor, dar ferm și hotărât. Astfel de vampiri-emoționali trebuie îndepărtați cu orice preț, altfel nu se vor opri niciodată. Vei descoperi în curând că ai luat decizia corectă.

Horoscop 1 martie 2020 Leu

Astăzi, percepția ta începe să se schimbe. Deodată ești mult mai dispus să vezi argumentele cuiva și să vezi că, deși această persoană ar putea să nu fie de acord cu tine, are un punct de vedere bun. Merită să fie respectat. Devenind mai deschiși, îi veți încuraja pe oameni să vină mai des cu idei interesante la care nu vă puteți gândi singuri. Acest lucru va avea un efect foarte revigorant asupra activităților tale creative.

Horoscop 1 martie 2020 Fecioară

Respectați părerile altor oameni și aceștia le vor respecta pe ale tale. Este atat de simplu. E posibil să fie nevoie să depui eforturi mari să nu începi să ţipi la cineva. Încearcă să fii de acord cu această persoană. Un cuvânt bine plasat și plin de tact la momentul potrivit va fi tot ce trebuie.

Horoscop 1 martie 2020 Balanță

Ați făcut prea multe lucruri din mers în ultima vreme. În timp ce asta te-ar putea face să crezi că obții o mulțime de lucruri, toate aceste alergări ar putea să te distanțeze de sensul real din spatele a ceea ce faci! Trebuie să îţi acorzi mai mult timp și trebuie să faci asta de astăzi. Această manie multitasking trebuie să se oprească.

Horoscop 1 martie 2020 Scorpion

Exploratorul din interiorul tău ar trebui să fie foarte atent la orice imagine, astăzi. Lasă-l să te conducă la investigarea noilor tipuri de artă. Sunteți gata să vă schimbaţi convingerile și să evoluați într-un mod nou de a gândi, iar arta vizuală este o modalitate deosebit de bună de a realiza acest lucru. Aceasta este o zi minunată pentru a vă stimula creierul vizitând un muzeu de artă modernă, urmărind un film străin inovator sau văzând un spectacol de dans. Chiar și ceea ce nu înțelegeți vă va învăța lucruri noi.

Horoscop 1 martie 2020 Săgetător

De 1 martie, o veste importantă îi pune pe gânduri pe Săgetători. Mesajul primit te răscoleşte şi începi să analizezi informaţia pe care ai primit-o. Aprofundand cele aflate, vei descoperi că acestea îţi pot deschide o cale nouă de ascensiune profesională. Sfatul astrelor pentru tine este să profiţi de această veste. Nu sta pe gânduri, fă un plan şi acţionează. Este un tren pe care nu trebuie să-l pierzi!

Horoscop 1 martie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii nu sunt deloc în apele lor. Vrei să fii lăsat singur şi respingi toate gesturile de afecţiune venite din partea celor dragi. Nu vrei să fii bătut la cap, însă cei din jur nu înţeleg de ce te comporţi aşa, iar tu nu ai dispoziţia necesară pentru a da explicaţii. Într-un final, cei dragi îţi vor respecta nevoia de linişte. Sfatul astrelor este să nu te laşi copleşit de pesimism.

Horoscop 1 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii vor le ofere celor din jur ce au ei mai de preţ. Vrei să le oferi caldură, încredere, susţinere. Dacă, printre prietenii tăi sunt persoane în depresie, tu eşti persoana potrivită care să le ridice moralul. Fii alături de ei, deschide-ţi inima, braţele şi urechea către ei, pentru că aşa vor vedea că nu sunt singuri. 

Horoscop 1 martie 2020 Peşti

Peştii par că s-au blocat într-o situaţie complicată din care nu pot să iasă. Caută pe cineva cu mai multa experienţă de viaţă, care îţi poate deschide mintea şi inima. Poţi apela chiar la duhovnicul tău. El vede lucrurile dintr-o altă perspectivă şi sigur te va scoate din necaz. Drept urmare, orice problemă ai avea, cere ajutorul! În privinţa vieţii sentimentale, sunt şanse mari să-ţi găseşti jumătatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 martie 2020. Ocazie unică în dragoste și o veste care pune pe gânduri