Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 mai 2018. Bani, farmece și dragostea unei inimi curate

Horoscop 10 mai 2018. Va fi o zi calmă din punct de vedere energetic, care nu te va deranja, excepție făcând probabil monotonia sa. Nu te lamenta, căci este chiar cheia succesului tău. Așadar, astăzi este posibil, ba chiar necesar să faci lucrurile încet, implicând o abordare profundă și serioasă.

Horoscop 10 mai 2018. Bani, farmece și dragostea unei inimi curate
Horoscop 10 mai 2018. Bani, farmece și dragostea unei inimi curate - Observator.tv

Horoscop 10 mai 2018. Va fi o zi calmă din punct de vedere energetic, care nu te va deranja, excepție făcând probabil monotonia sa.

Nu te lamenta, căci este chiar cheia succesului tău. Așadar, astăzi este posibil, ba chiar necesar să faci lucrurile încet, implicând o abordare profundă și serioasă.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi este destinat să farmece o persoană, dar, pentru binele vostru, trebuie să îi explicați mult timp după aceea că dragostea cu el nu este dorința voastră. O altă surpriză a acestei zile pentru dvs. va fi o scrisoare primită prin e-mail. Veți primi o ofertă de la o companie mare, iar visul dvs. de a deveni angajat acolo va lua forme destul de specifice. Nu întârziați cu răspunsul final, deoarece mulți oameni ar da orice să lucreze în acel loc.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 10 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va reflecta gânditor despre unde să cheltuiască bani pentru achiziții scumpe. După-amiaza, această întrebare va fi rezolvată, de parcă nici n-ar fi fost o problemă. Veți primi înapoi o datorie de care ați și uitat, iar dividentele se adună ca prin minune în cont. Oricum, în această seară veți merge la dealer-ul auto și veți face plata în avans pentru mașina pe care o doriți atât de mult. După ce ați făcut un pas mare spre realizarea acestui vis, vă veți relaxa puțin, cu gândul că mâine n-o să vă mai dați jos câteva ore din mașină.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Gemeni

10 mai 2018 va da Gemenilor un sentiment de calm și securitate. Veți fi sigur că demiterea nu vă amenință, după ce ați comis o gafă monumentală la locul de muncă, aceasta fiind o certitudine. Mai mult de atât, șeful tău îți va face un compliment atât de greu, încât o să-ți fie foarte greu să-ți ascunzi jena. Nu trebuie să fii jenat, pentru că meriți toate aceste complimente și laude. Mulțumiți șefului pentru cuvintele sale drăguțe și nu uita că toată lumea greșește, inclusiv tu.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va merge într-o vizită la rude. Nu veți găsi o scuză convenabilă pentru a anula această vizită, dar, din fericire, această întâlnire dificilă va fi mult mai caldă decât v-ați așteptat inițial. În plus, această întâlnire surprinzătoare vă oferă un obiect valoros (ceva pe care l-ați dorit întotdeauna cu mare entuziasm). Nu analiza ce se întâmplă - mai bine ia acest dar ca o ofertă făcută dintr-o inimă curată.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Leu

Pentru Leu astăzi nu este recomandat să se angajeze în dialoguri lungi. Ele vă vor distrage atenția de la munca dvs. și vă vor împiedica să vă concentrați. Va fi bine dacă toată ziua de joi îndepliniți cu sârguință toate instrucțiunile supraveghetorilor voștri. Acest comportament va convinge șeful dvs. că sunteți persoana pe care ar trebui să o numească pentru rolul adjunctului său. Chiar dacă nu primiți oficial acest post, principalul lucru este că veți deveni "omul de bază" pentru șeful tău strict.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 10 mai 2018 este sensibilă atunci când răspunde la cererile celor dragi. Unii dintre ei au nevoie de ajutorul tău și au probleme atât de delicate încât acestei persoane îi este rușine să se întoarcă spre tine. Sarcina dvs. este să ghiciți motivul și apoi să o ajutați cu sfaturi concrete. Nu uita de tine. Seara, vizitați un masaj profesionist. Fiind pe mâinile lor de încredere, veți uita de durerea agonizantă de mijloc, care vă torturează de ceva vreme. Poate și un consult medical ar fi indicat.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Balanță

Balanța astăzi va da impresia unor indivizi foarte veseli și relaxați, cu care este plăcut să se comunice. Vei fi capabil chiar să farmeci pe doamna nesuferită care locuiește alături. Se va schimba atitudinea față de dvs. și se va oferi să vă ajute cu un animal de companie sau cu alte probleme de uz casnic. Deci, în viața voastră va apărea o persoană cu experiență, care nu numai că vă face viața mult mai confortabilă, dar vă ajută și cu recomandări foarte valoroase.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Scorpion

Pentru Scorpion astăzi este periculos să intre într-o dispută cu oricine. Această dispută se va lungi pe mai multe ore, ceea ce va duce la o afecțiune nervoasă. Puteți evita dacă, imediat ce acest conflict se încălzește, refuzați să mai vorbiți. Puteți să o întrerupeți fără a da vreun motiv, uitați că oamenii politicoși nu fac asta. În general, poți uita puțin timp de politețe, pentru că adversarul tău (o persoană imorală și dezonorantă) nu știe despre asta decât din auzite.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii astăzi ar trebui să rămână extrem de prudenți când părăsesc casa sau apartamentul. Asigurați-vă că ușa este bine închisă, sistemul de alarmă este pornit și că hoții nu au nici cea mai mică șansă să intre în spațiul dvs. de locuit. În general, această joi vă va oferi sentimente calme și pozitive (în special în timp ce sunteți la serviciu). Astăzi vă prezentați noul proiect. De îndată ce primește aprobarea generală, ușile spre creșterea carierei se vor deschide înaintea ta.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii pe 10 mai nu vor întâlni nimic care ar trebui să fie păstrat în amintirile lor importante despre viață. În timpul zilei, veți fi înconjurat de fețe nemulțumite ale colegilor (acești oameni se vor plictisi de necesitatea de a lucra). Când tu, destul de obosit, te întorci acasă, te afli într-un mic conflict cu ruda ta mai în vârstă. Această persoană va interpreta greșit cuvintele dvs. și va fi ofensată. Va trebui să le explici mult timp că ați spus aceste lucruri fără intenții dăunătoare.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va fi iritat de comportamentul uneia dintre rudele sale mai tinere. Copilul refuză să-și recunoască greșelile și nu va trage concluziile corecte din incidentul recent. Cineva ar trebui să vorbească cu el (de exemplu, o persoană pe care copilul dvs. o respectă în mod special). Acesta va fi unul dintre membrii mai în vârstă ai familiei dvs. sau un prieten apropiat care vă cunoaște copilul din momentul în care s-a născut. Nu interfera cu dialogul lor, deoarece aceasta va anula productivitatea.

Horoscop 10 mai 2018 pentru Pești

Peștii astăzi nu vor fi puternici în chestiuni legate de creativitate. Lipsiți de inspirație, puteți supraviețui cu ușurință (desigur, dacă nu sunteți membru al unei profesii creative). Dacă unitatea de creatie este necesară pentru dvs. la locul de muncă, nu intrați în panică și nu disperați. Pentru o vreme, îndreptați-vă atenția spre altceva și apoi reveniți la misiunile curente. Seara, citiți despre cum să faceți față cu deficitul creativ atunci când vă aflați într-o criză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 10 mai 2018. Bani, farmece și dragostea unei inimi curate