Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un destin frânt

Horoscop 13 februarie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru nativii care îşi caută sufletul pereche. Aveţi toate şansele să fiţi vizitaţi de Cupidon în această zi.

de Redactia Observator

la 12.02.2020, 13:35

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 13 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 13 februarie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru nativii care îşi caută sufletul pereche. Aveţi toate şansele să fiţi vizitaţi de Cupidon în această zi. 

În afaceri, astrologii anunţă stagnare, dar vă puteţi ocupa timpul cu planuri de viitor.

Horoscop 13 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec înţeleg foarte bine ce înseamnă munca sub presiune, iar în această zi vor pune în practică toate cele învăţate pentru a scăpa de stresul de la serviciu, mai ales dacă sunt implicaţi într-o situaţie de criză care necesită o rezolvare rapidă. Aveţi toate şansele să fiţi luaţi în vizor de şefi, dar într-un sens bun. Vă puteţi aştepta la o mărire de salariu.

Horoscop 13 februarie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodical au şansa de a da nas în nas cu iubirea, Cupidon e chiar în spatele lor, pregătit să arunce cu săgeata fericirii. Lăsaţi poarta sufletului deschisă pentru cei care vor să vă cunoască, fiţi sinceri, aveţi curaj, iar la finalul zilei veţi pune capul pe pernă cu o linişte interioară magică. S-ar putea să începeţi o nouă frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 13 februarie 2020 Gemeni

Gemenii sunt prea grăbiţi şi s-ar putea să strice totul cu atitudinea lor astăzi. Fiţi mai cumpătaţi, gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie, evitaţi să semnaţi proiecte importante sau să semnaţi contracte căci mintea s-ar putea să nu vă fie limpede. Dacă sunteţi măcinaţi de o anumită discuţie, de câteva probleme lăsate neterminate, mai ales în dragoste, e momentul să puneţi piciorul în prag şi să luaţi măsuri. 

Horoscop 13 februarie 2020 Rac

Racii sunt pregătiţi să îşi schimbe viaţa, mai ales dacă în ultimul timp lucrurile nu au mer sîntocmai conform planurilor lor. Faceţi ceea ce simiţi că vă poate aduce bucurie căci doar voi sunteţi cei care îşi pot pune lucrurile la punct. Începeţi un sport nou, faceţi curăţenie în dulap ori încercaţi un nou look. O astfel de schibmare vă va îmbunătăţi starea de spirit. 

Horoscop 13 februarie 2020 Leu

Cineva de care îţi pasă ar putea să îşi caute un viitor mai bun şi vestea despre iminenta lui plecare te va face să âţi dai brusc seama că ţi la această persoană mai mult decât ai crezut. E un caz trist de "puțin prea târziu" și nu e deloc momentul să vă puneţi inima pe tavă şi să împărtăşiţi acestei persoane ce simţiţi. Ia asta ca o lecţie pentru viitor: atunci când eşti interesat de cineva nu ascunde acest lucru. Nu se ştie dacă acel om va rămâne mereu în preajma ta, să mai ai alte ocazii.

Horoscop 13 februarie 2020 Fecioară

Dacă a existat vreodată un moment perfect pentru a vă opri și a face bilanțul situației voastre, acum este. În viața ta s-au întâmplat multe și chiar nu ți-ai acordat suficient timp pentru a te obișnui cu schimbările și este important să faci asta cât mai curând posibil. Nu totul este așa cum pare. Cu cât te poți adapta mai repede la realitățile noi, cu atât vei putea să obții o nouă şansă care îţi dp târcoale chiar acum.

Horoscop 13 februarie 2020 Balanță

În momentul de față, timpul liber avut la dispoziţie îţi e de ajutor doar ţie. Ai capacitatea să începi ceva nou şi interesant în viaţa ta şi pentru asta e de ajuns să spui da unei invitaţii. Oportunități de călătorie interesante îți vin în cale, deși ar putea necesita un mic sacrificiu din partea ta.

Horoscop 13 februarie 2020 Scorpion

Dacă șeful tău devine o problemă majoră la locul de muncă, va trebui să ieşi în faţă și să fii vocea liderului, în curând. Ce? Crezi că nu ești pregătit pentru provocare? Haide! Ai fost mai mult lider pentru mulți dintre colegii tăi decât marele șef, așa că continuă să faci ceea ce faci și să nu te gândești prea mult la cum va arăta asta pentru ceilalți.

Horoscop 13 februarie 2020 Săgetător

Este o zi lungă şi obositoare pentru Săgetători. Ai foarte multe lucruri de rezolvat, ceea ce te va stresa foarte tare, îţi va provoca iritaţie şi stres. Din cauza acestei agitaţii continue, rişti să intri în dezacord cu cei din familia sau colegii de muncă. În plus, sentimentul că eşti neglijat de partenerul de viaţă îţi va da o stare îngrozitoare. Liniştea vine abia seara. O veste bună din partea unui prieten îţi dă speranţă şi un sentiment de mare mulţumire.

Horoscop 13 februarie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii ar trebui să se abțină în a da sfaturi şi în a-i privi de sus pe cei din jur. Dacă decizi să transferi din experienţa ta altor persoane, nu o face ca să impresionezi. Fă-o din convingere şi profesionalism. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astăzi este foarte posibil să te îndrăgosteşti. În plus, există șansa ca această zi să rezolve cu succes o dispută veche legată de o moştenire.

Horoscop 13 februarie 2020 Vărsător

Joi, 13 februarie, Vărsătorilor le este recomandat să aibă mai multă grijă de propria sănătate. Este foarte posibil să ajungi la medic sau să faci analize. În rest, ziua este liniştită , este puţin probabil Restul zilei este puțin probabil să îţi provoace probleme. Spre seară, te vei relaxa la lumima lumânărilor, alături de persoana iubită.

Horoscop 13 februarie 2020 Pești

Nici Peştii nu vor experimenta, astăzi, emoţii puternice. Eşti mai mereu cu zâmbetul pe buze şi reuşeşti în tot ce îţi propui. Sunt şanse foarte mari să obţii beneficii şi bonusuri. În plus, pentru că ai o minte limpede şi gândeşti raţional, te gândeşti tot mai serios să pui la punct o afacere, iar horoscopul spune că şansele de reuşită sunt foarte mari. Fii curajos şi fă primul pas! Nu vei regreta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un destin frânt