Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 mai 2018. Bani, iubire fulgerătoare și un salariu dublat

Horoscop 13 mai 2018. Această zi va fi una extraordinară. Principala trăsătură distinctivă a acestei zile va fi imprevizibilitatea. Dacă ați plănuit să vă petreceți duminica acasă cu familia, acest scenariu va fi supus unei schimbări majore.

Horoscop 13 mai 2018. Bani, iubire fulgerătoare și un salariu dublat
Horoscop 13 mai 2018. Bani, iubire fulgerătoare și un salariu dublat - Observator.tv

Horoscop 13 mai 2018. Această zi va fi una extraordinară. Principala trăsătură distinctivă a acestei zile va fi imprevizibilitatea. Dacă ați plănuit să vă petreceți duminica acasă cu familia, acest scenariu va fi supus unei schimbări majore.

Nu veți observa cum, din cauza circumstanțelor, vă veți afla într-un loc neașteptat, înconjurat de oameni pe care îi vedeți pentru prima oară. Acesta este doar un exemplu pentru cum se va transforma brusc această zi.

Horoscop 13 mai Berbec

Berbecul astăzi își va dori și el un dispozitiv văzut în casa cel mai bun prieten. Desigur, îți arde sufletul să-ți cumperi o jucărie exact la fel cât mai curând posibil. Nu vei fi descurajat nici măcar de prețul acestui articol, care va fi egal cu aproape jumătate din salariul tău). Ei bine, este dreptul tău să-ți distrugi aproape întregul buget, dar mai târziu nu te aștepta ca una dintre rudele sau prietenii tăi să te ajute cu bani, ca să poți compensa salariul tău.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 13 mai Taur

Duminică, Taurul este așteptat să vină cu un discurs laudativ adresat unei anumite persoane. Realizând că soarta ideii dvs. de afaceri depinde în mare măsură de aceasta, veți face tot ce vă stă în putință pentru ca prezentarea dvs. să strângă complimente și laude. Din păcate, aceste persoane au alte gânduri, iar acestea nu sunt legate de a vă ajuta pe dvs, ci de a se ajuta pe ei. Deci, vor fi de acord cu proiectul, doar dacă le aduce lor venituri uriașe.

Horoscop 13 mai Gemeni

Gemenii astăzi va încerca un rol nefamiliar. Veți renunța la rolul dvs. de glumeț și în această zi veți descoperi acea tristețe pe care nu credeați niciodată că o veți simți. Dar veți fi nevoit să faceți asta, pentru că face parte dintr-un rol pe care îl jucați încercând să impresionați pe cineva. Drept urmare, persoana pe care ați vrut să o impresionați atât de viclean, se va topi în fața voastră. Totuși, nu încercați să construiți o relație pe minciuna pe care o prezintă acest act, pentru că cu siguranță nu veți reuși.

Horoscop 13 mai 2018 Rac

Racul astăzi nu ar trebui să încerce să se asigure că acțiunile sau cuvintele lor sunt aprobate de către străini. Încercând să mulțumiți pe toată lumea veți ajunge la o afecțiune nervoasă. Va fi mult mai ușor dacă rămâneți pe cont propriu și nu mai reacționați la critici și comentarii negative. Lăsați pe alții să spună ce vor, este propria lor treabă. Interesul tău personal este acela de a atinge în mod constant obiectivul, fără a pierde traiectoria indicată anterior.

Horoscop 13 mai Leu

Leul va fi tare dezamăgit de această zi. Veți primi un articol comandat printr-un magazin online și veți observa imediat că acest produs are defecte de producție. Vânzătorul este de acord să vă dea o rambursare, dar pentru dvs. această întoarcere va echivala cu o dramă. Dacă aveți nevoie de acest obiect chiar aici și acum, ar fi mai bine să ajungeți în magazin, iar înainte de a cumpăra acest obiect, asigurați-vă că este absolut perfect.

Horoscop 13 mai Fecioară

Fecioara pe 13 mai 2018 trebuie să facă o mică oprire în programul său ocupat de viață. Deci, vă petreceți ultima zi liberă, astfel încât corpul dvs. va avea o relaxare mult așteptată (emoțională și fizică). Amintiți-vă tot ce vă place cel mai mult și faceți exclusiv acest tip de activitate. Toate apelurile din partea rudelor și cererile de ajutor fără întrerupere pot fi refuzate tactic, spunând că astăzi sunteți ocupați cu lucruri importante, deoarece trebuie să vă pregătiți de săptămâna care vine.

Horoscop 13 mai Balanță

Balanța este deranjată de un incident care a avut loc cu una dintre rudele apropiate. Acești oameni se vor învinui mai întâi între ei, apoi începeți un "război sângeros", care va implica toți membrii familiei voastre. Nu veți lua nici apărarea nici uneia dintre părți, alegeți pentru dvs. rolul complex al pacificatorului. Cu toate acestea, într-o zi nu veți repara întreaga lume, dar veți găsi mulți aliați (aceștia vor fi alți membri ai familiei tale care nu acceptă acest tip de certuri).

Horoscop 13 mai Scorpion

Scorpionul nu își va aminti această zi pentru evenimente deosebit de importante sau semnificative. Dacă aveți un teren, atunci munca pe el va ține cea mai mare parte a duminicii. Destul de obosit după această activitate, seara vă permiteți o odihnă liniștită. Vă recomandăm să faceți o plimbare la cinema în compania celeilalte jumătăți. Luați notă de problemele întâmpinate de personaje, deoarece după aceea, tu și partenerul tău obișnuit vei începe o discuție pe această temă.

Horoscop 13 mai Săgetător

Pentru 13 mai, Săgetatorul nu va fi intra într-un joc de echipă. Este posibil ca din cauza dvs. să faceți ca echipa dvs. să nu aibă rezultate bune în competițiile sportive. Acest lucru nu se va întâmpla dacă ascultați opinia colegilor dvs. de echipă în timpul jocului și nu mai încercați să vă administrați singur echipa. Apropo, victoria în acest joc este, foarte puțin probabilă cu acest timp de comportament. Acestea sunt circumstanțele și va fi un succes uriaș pentru dvs. dacă vă organizați în beneficiul echipei.

Horoscop 13 mai Capricorn

Capricornii astăzi nu ar trebui să-i învețe pe cei mai tineri membri ai familiei lor (în special copiii uneia dintre rudele voastre). Sfatul primit de la dvs. nu va fi niciodată necesar, dar acest lucru nu este principala problemă. Principalul lucru este că tu, făcând un aspect pompos și trâmbițându-ți experiența vieții, vei face o impresie rea asupra copiilor. Pentru a nu fi considerat un excentric, comunicați cu copiii numai despre ceea ce aceștia sunt interesați. E aiurea să să le povestiți tot felul de prostii.

Horoscop 13 mai Vărsător

Varsatorul in aceasta zi va suferi de epuizare severa. Veți fi obosit de la îndeplinirea voinței membrilor din familia voastră, care nu au coerență în cererile lor.  Ba să săpați grădina, ba să tăiați scânduri, ba să săpați gropi. Cel mai rău dintre toate, din cauza inconsecvenței lor, va trebui să reanalizați motivul pentru care faceți aceste lucruri. Din fericire, această zi nu este infinit de lungă și vă permiteți relaxarea completă atunci când totul se termină (fizic și, cel mai important, emoțional).

Horoscop 13 mai 2018 Pești

Pestii au o întâlnire foarte importantă programată pentru această zi. Dacă ești singur, atunci e întâlnirea ta cu soarta (cu persoana cu care ai șansa să mergi în viață). Dacă aveți deja un partener permanent, atunci astăzi vă veți întâlni cu o persoană pe care o veți numi în curând prietenul (sau mentorul și consilierul spiritual). În plus, această persoană vă va schimba lumea în bine mai bine imediat după întâlnire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 mai 2018. Bani, iubire fulgerătoare și un salariu dublat