Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 martie 2020. Motive de bucurie și o întâlnire emoționantă

Horoscop 14 martie 2020. Cu toată agitația din jur, unele lucruri rămân neschimbate. Un zâmbet la momentul potrivit, un mesaj subtil sau chiar o propunere curajoasă, toate pot transforma până și cea mai complicată zi într-un motiv de bucurie.

de Redactia Observator

la 13.03.2020, 16:42

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 martie 2020 - Observator

Horoscop 14 martie 2020. Cu toată agitația din jur, unele lucruri rămân neschimbate.

Un zâmbet la momentul potrivit, un mesaj subtil sau chiar o propunere curajoasă, toate pot transforma până și cea mai complicată zi într-un motiv de bucurie.

Horoscop 14 martie 2020 Berbec

Berbecii sunt campioni la organizare, pe final de săptămână, și niciun detaliu nu le scapă din vedere. De la curățenie prin casă și până la pregătirea unei petreceri, nativii din Berbec par că au dat milităria jos din pod și nu au de gând să se oprească prea curând. Iar asta e de bine, pentru că Berbecii au tendința de a trece de la o extremă la alta. Ori lasă haos în jurul lor, ori ordine deplină.

Horoscop 14 martie 2020 Taur

Taurii care trebuie să dea o veste rea ar face bine să aleagă cuvintele cu grijă. Uneori, modul în care comunică are un mai mare impact decât informația propriu-zisă, așadar se recomandă calm, diplomație și, de ce nu, căldură. Un zâmbet și o îmbrățișare pot ușura orice greutate. Folosește-ți din plin capacitatea de a-i înțelege pe cei din jur, vei fi de un real ajutor.

Horoscop 14 martie 2020 Gemeni

Gemenii ar putea realiza, cu surprindere, că ceea ce considerau a fi o relație de prietenie ascunde de fapt mult mai mult sentimente, iar dincolo de calmul aparent se adună o mică furtună. Dacă instinctul îți spune să mergi înainte și să faci primul pas, nu ezita. În cel mai rău caz, vei avea cu adevărat un prieten care știe că ai curajul să spui ceea ce simți. În cel mai bun caz vei da naștere la o poveste de iubire. Nu ai nimic de pierdut.

Horoscop 14 martie 2020 Rac

Racii ar putea avea parte de o întâlnire emoționantă, poate cu o persoană din trecut sau un fost partener de viață. Vor descoperi, cu această ocazie, că pasiunea a fost înlocuită de o liniște plăcută, specifică acelor prieteni apropiați care se cunosc în cele mai mici detalii. Iar, cum astrele par a se fi aliniat pentru nativii din zodia Rac, spre seară un mesaj aparent banal le-ar putea pune inima pe jar.

Horoscop 14 martie 2020 Leu

O relație zguduită recent din cauze financiare nu e ceva ce ar trebui să tratezi cu ușurință. Doar pentru că banii ar putea fi un subiect dureros pentru tine nu înseamnă că nu ar trebui să fie un subiect de conversație, dimpotrivă! Trebuie să treci peste orice blocaj pe care îl poți avea raportat la chestiunile legate de bani în viața ta amoroasă. Dacă tu și partenerul tău aveți filozofii diferite despre a face, a economisi și a cheltui bani, atunci cu cât ajungeți mai devreme la un acord, cu atât mai bine!

Horoscop 14 martie 2020 Fecioară

S-ar putea să fie greu să ieșiți pe ușă dimineața, dar ar trebui să vă bucurați apoi până după-amiază. O cantitate surprinzătoare de energie, combinată cu câteva ore neașteptate de timp liber, vă va inspira să faceți ordine. Fie rearanjând casa, aruncând grămăjoara de hârtie de pe birou, organizându-ți dulapul, curățându-ți mașina sau pur și simplu revizuind conținutul portofelului, îți vei oferi singur un sentiment minunat de realizare.

Horoscop 14 martie 2020 Balanță

Când vine vorba de o dată viitoare, nu poți fi prea minuțios cu privire la aspectul tău. Este timpul pentru o călătorie la cumpărături? Dacă aveți timp (și câțiva bani în plus în buzunar), astrele spun că ar trebui să consultați noile tendințe. Probabil vei găsi articolul vestimentar perfect. Fiți atenți la atitudinea pe care o aveți acum și amintiți-vă că imaginea trimite un mesaj potențialilor noi prieteni și iubiți.

Horoscop 14 martie 2020 Scorpion

Astăzi, întrebarea despre prietenii tăi nu este „Ce au făcut pentru mine în ultima vreme?”. Întrebarea este "Ce pot face pentru a-i ajuta?". Să ajungi la oamenii din viața ta cu un act sau gest dezinteresat este cel mai bun mod de a transmite cât de importanți sunt pentru tine. S-ar putea să fie surprinși la început, dar se vor bucura de atenție. Împărtășirea timpului, a banilor și a câtorva sfaturi vă vor duce la un nivel cu totul nou al prieteniei.

Horoscop 14 martie 2020 Săgetător

Săgetătorii caută nod în papură la orice și sunt foarte suspicioși. Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie. Sfatul astrelor este să mergi mai departe, fără gânduri negative și fără să te temi de propriile decizii. Viitorul sună bine, trebuie doar să ai mai mult curaj!

Horoscop 14 martie 2020 Capricorn

Capricornii se simt ignorați și dați la o parte. Nu pune la suflet și nu te încărca cu aceste gânduri negative. Nimeni nu are nimic cu tine, nu ești marginalizat, așa că nu-i privi pe ceilalţi ca şi cum ţi-ar dori răul. Sfatul astrelor este să nu te mai gândești că în spatele unor mici gesturi s-ar află intenţii urâte care te vizează. În plan personal, totul merge așa cum ți-ai dorit.

Horoscop 14 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii primesc o veste proastă care le strică toată ziua. Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţă renunţării. Din păcate, nu toate merg perfect. O schimbare majoră de direcţie te ia prin surprindere şi, pe moment, nu ştii de ce să te agăţi.

Horoscop 14 martie 2020 Pești

Peștii nu se pot detașa, o emoţie din trecut încă îi influențează. Te năpădesc nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Încă te doare și nu vrei să trăești același lucru a doua oară. Nu uita însă că o mare parte din vină îți aparține. Ai o lecție de învățat și încearcă să nu mai repeți ce ai făcut în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 martie 2020. Motive de bucurie și o întâlnire emoționantă